CRNI OBLACI SVE BLIŽI SRBIJI: Evo kada počinje da pada SNEG u Beogradu, a kada u ostalim delovima zemlje (PROGNOZA)

Do nedelje pre podne u većem delu Srbije očekuje se stvaranje snežnog pokrivača, visine od 5 do 10 centimetara, a na planinama i više od 15 centimetara

  • 10

Meteorolozi predviđaju da će se u toku noći (subota na nedelju) u Srbiji sa jugozapada pojačati padavine, tako da se do nedelje pre podne u većem delu Srbije očekuje stvaranje snežnog pokrivača, visine od 5 do 10 centimetara, lokalno i više, a u planinskim predelima i više od 15 centimetara.

Današnja vremenska prognoza (2. decembar 2017): Padaće slaba kiša tokom dana, a onda će se Srbija zabeleti

U nedelju oblačno i hladno, u većem delu sa snegom uz stvaranje snežnog pokrivača, na planinama povečanje visine snega, u Negotinskoj Krajini s kišom, a na jugu i jugoistoku Srbije s kišom i snegom.

Foto: Petar Lazović

BEOGRAD

Subota - U toku dana u pojedinim delovima grada slaba kiša ili susnežica. Uveče i u toku noći povremeno sneg, u višim delovima stvaranje manjeg snežnog pokrivača. Najniža temperatura oko 0, najviša oko 3 stepena. Večeras oko 19 časova može doći do susnežice.

Printksin: accuweather.com

Nedelja - Rano ujutru, oko 5 i 6 časova, može padati sneg. Ozbiljnije padavine oko 9 i 10 sati, a potom oko 14 časova. Temperatura od -3 do 1 stepen.

Printksin: accuweather.com

NOVI SAD

Subota - Oko 20 časova mogao bi da pada sneg, koji će se s manjim prekidno nastaviti, uz kišu, do 4 sata u nedelju. Temperatura od -1 do 4 stepena.

Printksin: accuweather.com

Nedelja - Snežne padavine će se nastaviti u 7 ujutru i trajaće do 11 sati. Temperatura od -4 do 1 stepen. Sneg opet moguć oko 20 časova.

Printksin: accuweather.com

SUBOTICA

Subota - Padavina ne bi trebalo da bude, ni kiše kao ni snega, samo oblaka koji će bnagoveštavati padavine.  Temperatura od -2 do 4 stepena.

Printksin: accuweather.com

Nedelja - Ni drugog dana vikenda, meteorolozi ne predviđaju padavine. Temperatura od -4 do 1.

Printksin: accuweather.com

KRAGUJEVAC

Subota - Sneg je u Kragujevcu i okolini moguć od 22 sata, pa do ponoći. Veći deo noći predviđa se sneg, koji bo mogao da pada do 9 sati ujutru. Temperatura od -3 do 0.

Printksin: accuweather.com

Nedelja - Snežne padavine ponovo moguće oko 14 i 17 sati. Oko 20 časova moguća je ledena kiša, koju će opet pratiti sneg. Temperatura od -6 do 0 stepeni.

Printksin: accuweather.com

NIŠ

Subota -  Oko 23 sata moguće su kiša i sneg i ponovo oko 3 sata. Temperatura od 1 do 4 stepena.

Printksin: accuweather.com

Nedelja - Od 5 do 7 ujutru padaće kiša i sneg, koji će kasnije preći samo u kišu. Ostatak dana preovlađivaće oblačno, uz moguću kišu oko 13 i 18 sati. Temperatura od -1 do 5 stepeni.

Printksin: accuweather.com

ČAČAK

Subota - Od 22 sata počeće da pada sneg, koji boi mogao da pada do 3 ujutru. Temperatura od -1 do 3 stepena.

Printksin: accuweather.com

Nedelja - Sneg će ponovo pšočeti da pada oko 5 ujutru, dok će oko 9 sati preći u kišu. Pauza u padavinama će trajati do 15 sati kada bi mogla da počne susnežica. Sneg ponovo moguć oko 19 i 20 sati, a potom u 23 sata. Tempeatura od -4 do 2.

Printksin: accuweather.com

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA