Uskoro drugi krug nagradne igre koja je ove godine zaludela Srbiju

Građane i ove godine mogu da očekuju vredne nagrade, stanovi, automobili, putovanja u inostranstvo, u domaće banje, na planine, bela tehnika i brojni drugi pokloni

  • 2

Drugi krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" u organizaciji države biće pokrenut krajem februara ili u martu, za nagrade će iz bugeta biti izdvojeno 78, 5 miliona dinara.

POSTANITE MAXI MILIONER: Počinje velika nagradna igra Maxi supermarketa - Nagradni fond 6,3 miliona dinara

Građane i ove godine mogu da očekuju vredne nagrade, stanovi, automobili, putovanja u inostranstvo, u domaće banje, na planine, bela tehnika i brojni drugi pokloni.

- Polako počinjemo sa pripremama nagradne igre koja bi po sadašnjem planu trebala da se održi u februaru ili u martu. Uskoro će biti formirana radna grupa - kaže jedasn od učesnika u organizaciji ove nagradne igre.

Prvobitni plan je da se drugi krug ove igre na sreću održi oktobru, ali je odložen zbog predsedničkih izbora. U okviru budžeta generalnog sekretrijata Vlade za organizovanje ove lutrije izdvojeno je oko 78, 5 miliona dinara.

Printskrin: RTS

Građani će na vreme biti obavešteni kada mogu da počnu da sakupljaju i šalju račune. Uskoro će biti poznata i pravila drugog kruga, prošle godine je bilo potrebno 10 računa sa po najmanje 100 dinara vrednosti na svakom.

U prvom krugu podeljene su 742 nagrade, među kojima i šest stanova u Beogradu , 50 automobila fijat 500L, porodična putovanja na Zlatibor, Staru planinu, Pariz, Njujork... Nagradni fond u prvom krugu bio je oko milion evra.

Ciljevi nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" su borba protiv sive ekonomije i podizanje svesti građana o značaju uzimanja fiskalnih računa. Organizatori nagradne igre su Vlada, Poreska uprava, NALED i Državna lutrija Srbije.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Np

    7. decembar 2017 | 10:55

    Svaka igra na srecu je prevara

  • Covek

    23. januar 2018 | 19:06

    Sva sredstva treba usmeriti ka lečenju bolesne dece! Budimo humani,budimo ljudi,kako je patrijarh Pavle goorio.!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA