≫ 

POSTANITE MAXI MILIONER: Počinje velika nagradna igra Maxi supermarketa - Nagradni fond 6,3 miliona dinara

Svi učesnici nagradne igre i potencijalni Maxi milioneri treba da pošalju SMS sa kodom sa računa većeg od 800 dinara na broj 2018

  • 14
Foto: Promo

U periodu velikih priprema i kupovina za praznike, kao svaki dobar komšija Maxi supermarketi rešili su da ovaj deo godine učine još potpunijim.

Tako će ove zime, troje najsrećnijih učesnika Maxi nagradne igre osvojiti po million dinara za kupovinu u svom omiljenom supermarketu.

- Trudimo se da našim kupcima tokom cele godine omogućimo širok asortiman pristupačnih i zdravijih proizvoda. Isto tako, organizujemo i različite aktivacije koje naše supermarkete zapravo čine mnogo više od samog mesta za kupovinu namirnica. Novogodišnji praznici su period u godini koji tradicionalno želimo da provedemo sa najbližima u toploj porodičnoj atmosferi. Maxi je deo praznične trpeze velikog broja domaćinstava u Srbiji, a ove godine smo odlučili da im nagradnom igrom pomognemo da ona zaista bude još bogatija i ukusnija - istakla je Ana Tiljak, marketing menadžer Maxi supermarketa.

Foto: Promo

Svi učesnici nagradne igre i potencijalni Maxi milioneri treba da pošalju SMS sa kodom sa računa većeg od 800 dinara na broj 2018. Maxi će tokom decembra nagrađivati svoje verne kupce svakog dana sa deset nagrada od po 10.000 dinara za kupovinu, a svakog petka u decembru po jednom nagradom u visini od 100.000 dinara. Nagradna igra traje od 1. do 29. decembra, a na kraju meseca biće izvučene čak tri glavne nagrade! Maxi će nagraditi troje svojih najsretnijih kupaca sa po million dinara za kupovinu u supermarketima.

Svi učesnici nagradne igre treba da čuvaju isečke računa kao dokaz. Za sve ostale detalje o nagradnoj igri, svi zainteresovani se mogu informisati na portalu: www.maxi.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA