≫ 

VREMENSKA PROGNOZA: Evo kakvo nas vreme čeka za doček Nove godine! (FOTO)

Kakvo god vreme bilo, ne dozvolite da vas omete u dobrom provodu

  • 0

Kakvo će vreme biti u Srbiji za doček Nove godine sigurno sve interesuje, pogotovo one koji planiraju da vreme provedu napolju, na nekom od dočeka koji će se organizovati po trgovima. Kakvo god bilo vreme, ne dozvolite da vam pokvari provod, jer ipak je bitnije s kim ste.

Srpska narodna verovanja: Deca koja su rođena tokom zime trebalo bi da nose ova imena

Do sredine januara predviđa se toplije vreme za ovo doba godine, sa češćim padavinama. Jutarnja temperatura biće od minus 2 do 0, a najviša dnevna od 5 do 9 stepeni.

BEOGRAD

Printskrin: accuweather.com

U nedelju, 31. decembra predviđena temperatura biće od minus 3 do 3 stepena. Biće oblačno uz moguću kišu i susnežicu. Narednog dana, biće za stepen toplije, uz uglavnom oblačno vreme i moguću kratkotrajnu kišu.

NOVI SAD

Printskrin: accuweather.com

U Novom Sadu, temperatura za doček slična kao u Beogradu, od minus 4 do 3 stepena. Za sada, padavine nisu predviđene, mada će biti značajne oblačnosti. U ponedeljak, 1. januara, ista najniža i najviša temperatura uz povremenu kišu.

SUBOTICA

Printskrin: accuweather.com

Poslednjeg dana stare godine, u Subotici temperatura neće mnogo varirati, od minus 3 do 2 stepena. Biće oblačno, ali će se i Sunce povremeno stidljivo promaljati. Prvog dana Nove godine, temperatura od minus 4 do 3 stepena, uz povremenu kišu.

NIŠ

Printskrin: accuweather.com

Nišlije će u nedelju dočekati malo snega tokom jutra. Temperatura od minus 4 do 2 stepena. U ponedeljak će preovlađivati oblačno, a padaće i sneg, koji se neće zadržavati. Temperatura od minus 4 do 3 stepena.

KRAGUJEVAC

Printskrin: accuweather.com

Tokom 31. decembra biće od minus 4 do 2 stepena. Ujutru će biti i malo Sunca, ali će ga oblaci ubrzo sakriti, a pašće i manja količina snega. U ponedeljak od minus 4 do 2 stepena, a biće uglavnom oblačno.

Na Kopaoniku će poslednjeg dana u godini biti najviša temperatura do minus 3 stepena, a očekuje se i malo snega. Narednog dana do minus 2 stepena, uz opet, malo pahulja. Na Zlatiboru temperatura do 1 stepen, a padaće sneg, uglavnom ujutru. Narednog dana do 2 stepena, uz oblake i čak malo Sunca.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA