Otkriven identitet LOTO dobitnika iz Odžaka? Nije se obradovao novcu, kaže da mu pare ne trebaju jer ne može njima da vrati oca

- Odmah ujutru sam nastavio da radim svoj posao koji volim, jer se ne osećam kao milioner, to je čista sreća - kaže R.J.

  • 61

U sinoćnom 102. kolu igre na sreću Loto, izvučena je sedmica i to posle sedam meseci. Srećni dobitnik je dobio 4.400.000 evra, a dobitni listić je uplaćen u Odžacima. Celu Srbiju je od tog trenutka interesovalo ko je dobitnik, a on se sam razotkrio i to na Fejsbuku.

Detalji LOTO dobitka koji je čekala cela Srbija: Iza srećnika i listića uplaćenog u Odžacima krije se MISTERIJA TRI SEDMICE

Prvo je napisao da ga je sreća pogledala i da je zgrnuo veliki novac, a onda je sve to brže bolje obrisao, pišu beogradski mediji.

Ispostavilo se da je taksista iz Odžaka i da vozi turu mini-busom za Slovačku. Kaže da nema šta da slavi, jer posao ne može da čeka. Radi, kao što je oduvek radio iako je sada bogataš.

Foto: lutrija.rs

- Sedeo sam sa kumom kada je bilo izvlačenje. Prvi put u životu sam uplatio loto. Nisam ništa očekivao. Kada su me izvukli, nije bilo nikakve posebne reakcije. Kum me je gurnuo i viknuo: "Alo čoveče, dobio si sedmicu". Ja sam mu rekao: "Kume, to meni nije ništa posebno. Ceo život živim bez sedmice, pa ću živeti i dalje".

- Odmah ujutru sam nastavio da radim svoj posao koji volim, jer se ne osećam kao milioner, to je čista sreća - kaže R.J., koji još jednom ističe da je baš njegova uplatna kombinacija izvučena u petak uveče.

Kaže da želi da nastavi da uživa u svojoj porodici, a ne u novcu, pišu beogradski mediji.

- Da mogu tim parama da kupim novi život, vratio bih oca, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći. A pošto to ne može, onda mi novac nije ni potreban - dodaje veoma ozbiljan, uz opasku da će milione dati u humanitarne svrhe.

Printskrin: Youtube/RTS

Nagađanja na svakom koraku

U Odžacima se može čuti na svkom koraku nagađanja i došaptavanja, ko bi mogao da bude dobitnik. Neki tvrde da se o dobitniku još uvek ništa ne zna, dok drugi čestitaju R.J. kao "srećnom dobitniku".

U nekoliko lokalnih kafića i prodavnica, mogla je da se čuje informacija da je upravo R.J. dobitnik premije, piše Blic.

Međutim njegova supruga J.J. kaže da to nije istina i da je njen muž otišao za Slovačku da vozi putnike. Napomenula je da oni nikada u životu nisu igrali loto.

Kako je objasnila njen muž vozi taksi sa još jednim kolegom. Pre nego što su se razdvojili i krenuli na različite destinacije, R.J. je svom drugu dao jedan od svojih telefona na korišćenje. A baš na tom telefonu je bio upaljen Fejsbuk profil sa kojeg je ostavljen "sumnjivi" status.

- Sinoć kada su svi objavili da je dobitnik iz Odžaka, njegov kolega je mislio da je zabavno uđe na profil mog muža i napiše da je on taj srećnik. Od jutros me zovu komšije i rodbina da me pitaju kada ćemo da častimo - objasnila je J.J.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

Status na Fesjbuku

Međutim, juče se na njegovoj Fejsbuk stranici oglasila i njegova supruga.

- Ljudi, nema nikakvih miliona, nemojte me zvati. Kao da ne poznajete mog muža. U životu loto nismo ni igrali, a onome ko je zaista dobio, čestitam od srca i da ih troši pametno u zdravlju i veselju - navodi supruga čoveka koji tvrdi da je dobitnik loto premije.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Darvin

    24. decembar 2017 | 14:07

    Sta je čudno.Čovek nije mogao da sakrije sreću jel je sedeo sa kumom.Posle se ujeo za jezik jel znamo sta znaci u ovoj zemlji imati tolike para.Nek se samo pojavi ime i pljačkasi, kidnaperi, promoteri,ubice, sektaši i ostala bagra samo čekaju svoju šansu.Uzmi čoveče svoje pare i beži što dalje iz ove zemlje...

  • Max

    24. decembar 2017 | 09:02

    Kakvo lupetanje. Pa zasto je igrao Loto ako nije hteo pare. Bla bla truc.

  • Milos

    24. decembar 2017 | 19:37

    Zar verujete u ovu pricu(Deda Mraza),ovo je prica za malu decu da zamajavaju narod, a pare su otisle tamo gde je unapred odredjeno,kod nekolicune ljudi ili se od tih para isplacuje po 10.000 dinara sluzbama bezbednosti npr.... Zasto lik u ovoj bajci ako je tako ladan i daje intervju novinarima ne kaze svoje ime npr.., a za kontradiktornosti ove price da ne pricamo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA