VELIKA VREMENSKA PROGNOZA ZA JANUAR: Koliko će biti sunčanih dana i da li nas čeka snežni Božić (FOTO)

Zadnji dan 2017. godine proći će bez padavina, a temperatura u novogodišnjoj noći biće u plusu, od 2 do 9 stepeni. Prvi dan 2018. sunčano i toplo sa temperaturom do 12 stepeni

  • 8

U prvom mesecu 2018. godine, kako predviđaju meteorolozi, imaćemo svega 6 kišnih dana s mogućnošću susnežice i vejavice. Ostatak meseca biće uglavnom sunčano s periodima oblačnosti.

Čeka nas pravi vremenski rolerkoster u narednih desetak dana: Pred nama su temperaturne razlike do 12 stepeni, a neće nas zaobići ni sneg (FOTO)

Zadnji dan 2017. godine proći će bez padavina, a temperatura u novogodišnjoj noći biće u plusu, od 2 do 9 stepeni. Prvi dan 2018. sunčano i toplo sa temperaturom do 12 stepeni. 

Foto: Printskrin/Accuweather

Naredne dane 2,3,4,5. i 6. temperatura malo iznad proseka za ovo doba godine, od 2 do 7 stepeni, dok će se za ovaj Božić zabeleti pojedini delovi Srbije. Temperatura za Božić  od -2 do 4 stepena, dok meteorolozi sneg u Beogradu predviđaju drugi dan Božića

U Beogradu i široj okolini srednja maksimalna temperatura vazduha tokom prvog meseca biće oko 5,8 stepeni. U prvoj polovini januara kišu možemo očekivati oko 11. januara.

Foto: Printskrin/Accuweather

Dnevna temperatura u januaru neće padati ispod nule, kretaće se od 1 do 12 stepeni. U narednom periodu neće biti jako izražene vremenske oscilacije pa će najveća temepraturna razlika biti oko 5 stepeni.

Foto: Printskrin/Accuweather

KOPAONIK

Temperatura na jednoj od najlepših planina u Srbiji kretaće se od -5 do 7 stepeni. Biće uglavnom sunčano, bez kišnih dana, idealno za sve ljubitelje skijanja.

Foto: Printskrin/Accuweather

ZLATIBOR

U prvoj polovini januara temperature će biti iznad nule i dostizaće sedmi podeok Celzijusove skale, a kratkotrajni naleti snega se očekuju za Badnji dan. Od 17. januara očekuje se pad temperature ispod nule i snežne padavine.

Foto: Printskrin/Accuweather

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anna

    28. decembar 2017 | 19:07

    Zime sve toplije, ovo je katastrofa. U januaru je normalno da bude -2, -3 stepena i puno snega. A sad temperatura prelazi i 10 stepeni. Ne znam za druge, ali meni ovo vreme mnogo smeta. Volim kad je hladno da se nadišem lepog vazduha, da onako rezi kroz pluća. Decembar je evo već prošao a vreme je bilo više prolećno nego zimsko. Zima je svake godine sve toplija i ovo ništa ne valja.

  • KAMENKO

    28. decembar 2017 | 18:29

    Klima je otisla u bestraga,dva godisnja doba imamo zimu i leto za koje je karakteristicno odsustvo padavina.Nek nam je Bog u pomoci

  • Haha

    28. decembar 2017 | 19:16

    Konačno neka korist od globalnog zagrevanja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA