Iznajmila autobus Niš ekspresa zbog dečka: Organizovala najjači novogodišnji poklon na mestu na kom su se upoznali

Zajedno sa prijateljima i Deda Mrazom za šest sati prešli su 110 kilometara

  • 8

Mladi glumac iz Niša Darko Radojević može se pohvaliti verovatno najoriginalnijim poklonom dobijenim za Novu godinu, a za to se pobrinula njegova devojka, takođe glumica Sara Kapunac (23) iz Pančeva.

Drama u autobusu za Niš: Zmija od 2 metra devojci prešla preko nogu (FOTO)

Sara je iznajmila autobus "Niš-ekspresa" i drugog dana ove godine priredila nezaboravnu vožnju za njih dvoje, Deda Mraza i dvoje prijatelja.

- Darko je imao probu u Studentskom akademskom pozorištu, a drug presvučen u Deda Mraza je ušao unutra, prebacio ga preko ramena i doneo u autobus. Mi ostali smo bili sakriveni iza sedišta i kada smo krenuli da se vozimo, počeli smo da se jedan po jedan pojavljujemo - izjavila je Sara za agenciju Beta.

Vožnja gradom potrajala je šest sati i za to vreme su Darko, Sara i njihovi prijatelji prešli 110 kilometara.

Foto: Telegraf

Na ideju da iznajmi autobus Sara je došla zbog toga što je njihovo poznanstvo počelo tako što je Darko pogrešio autobus.

- Umesto u autobus koji iz Novog Sada ide do Beograda, Darko je ušao u autobus koji ide do Pančeva. Sedeo je iza mene i nisam ga u početku primećivala dok nije počeo da s nekim razgovara sa tipično niškim naglaskom - izjavila je Sara.

Na putu do Pančeva Sara i Darko su shvatili da imaju puno toga zajedničkog, počev od toga da je ona u to vreme studirala glumu u Meksiku, a on je u Novom Sadu polagao prijemni za glumačku akademiju.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

- Darko je primljen na akademiju u Novom Sadu, a ja sam studije glume i psihologije nastavila u Španiji. Viđamo se što češće možemo, zajedno radimo na tome da osnujemo Putujuće pozorište - kazala je Sara.

Autobus sa Deda Mrazom nije jedino iznenađenje koje je mlada Pančevka priredila svom momku.

Prošlog leta zamolila je svoje prijatelje širom sveta da se slikaju sa papirom na kojem piše "Sara te voli više od..." i u nastavku je pisalo ime zemlje u kojoj je fotografija nastala.

U video klipu koji je napravila od tih fotografija nalazila se i slika Darkove majke koja je u niškoj Tvrđavi držala papir na kome je pisalo "jer je njen ceo svet ovde".

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA