≫ 

Glumio u Džejevom spotu "Sunce ljubavi", a sad je poznati doktor: Ivan je bio robijaš, a danas ljudima spasava vid (FOTO) (VIDEO)

Pored toga, predsednik je i zdravstvene komisije Vaterpolo saveza Srbije i član Zdravstvene komisije Olimpijskog komiteta Srbije

  • 8

Doktor Ivan Marjanović, kao tinejdžer, devedesetih godina, bio je zvezda spota " Sunce ljubavi" Džeja Ramadanovskog. Ipak, shvatio je da gluma nije za njega, te je danas jedan od najeminentnijih oftalmologa u Srbiji.

Zgodna Kristina obilazi svet, javila nam se sa Kariba: Upravlja jahtom, svaki dan joj je kao iz snova i ne namerava da se zaustavi (FOTO)

Doktor Ivan, specijalista oftalmologije i načelnik operacionog bloka klinike za očne bolesti Kliničkog centra Srbija, svakog dana trudi se da svojim pacijentima sačuva vid. Pored toga, predsednik je i zdravstvene komisije Vaterpolo saveza Srbije i član Zdravstvene komisije Olimpijskog komiteta Srbije. Uža specijalnost mu je lečenje glaukoma.

Printskrin: Youtube/RTV Yu Eco

A pre nego što je postao jedan od najboljih u svojoj struci, još tokom studija, tada student druge godine medicine dr Marjanović oprobao se u glumačkim vodama.

- Moj dobar drug Srđan Golubović posle gimnazije je upisao režiju te me je zamolio da mu pomognem u realizaciji njegovog filma za kraj prve godine studija. U pitanju je bio nemi film, gde smo radili demonstracije i ja sam, da bih mu pomogao, glumio u tom filmu. Kako mi je on tada ispričao, njegovi profesori su pogledali film, bili su oduševljeni i rekli mu da me posavetuje da bi trebalo da razmislim o glumi - kroz osmeh se priseća starijih vremena ovaj oftalmolog.

Davne 1995. godinu dana nakon pojavljivanja u studentskom filmu, od svog druga ponovo dobija poziv.

- Spot za pesmu "Sunce ljubavi" rađen je pod dirigentskom palicom Darka Bajića, dok je moj drug Srđan bio režiser - priča Ivan.

Kada su, kako kaže, potpuno amaterski snimili taj spot, nisu ni sanjali da će on doživeti toliku popularnost.

- Drago mi je da je ta pesma uspela i da se svidela publici - kaže doktor i dodaje da se iako je kasnije imao dosta ponuda, ulogom u spotu Džeja Ramadansovskog njegova karijera glumca završila jer je medicina, ipak, njegova "prava ljubav ".

Spot za pesmu pogledajte ispod:

Daljinac

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Potapenko

    9. januar 2018 | 10:21

    Bravo

  • Cica

    9. januar 2018 | 10:31

    U bre kakav je😍😍😍

  • Jasmina

    9. januar 2018 | 11:05

    Najveći stručnjak u ovoj oblasti, spasao mi je zdravlje! Lečili su me pogresno lekari, sve dok nisam otisla kod Ivana na pregled! Sve preporuke za doktora Ivana !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA