Čačani će se poubijati ako im neko ne stane na kraj: Masovne tuče i razvodi zbog DNK analiza

U Čačak po potvrdu da su zaista očevi svoje dece najviše dolaze građani ovog grada

  • 6

Medicinska laboratorija koja je otvorena u Čačku napravila je pravu pometnju u ovom gradu. Po prvi put u ovom delu Srbije može da se uradi DNK analiza, pa sad mnoge familije nemaju mira, a dešava se da se zbog rezultata potuku. Neki su se zamalo i poubijali. 

NAJVAŽNIJI VODIČ ZA RODITELJE: Kako se postavljaju sedišta za bebe, koja su najbolja, kako vezivati decu, kako nas varaju pri kupovini... (FOTO) (VIDEO)

U Čačak po potvrdu da su zaista očevi svoje dece najviše dolaze građani ovog grada, ali i muškarci iz Ivanjice, Požarevca, Milanovca. Zbog papira koji se dobija u ovoj laboratoriji okončani su mnogi brakovi, a bilo je i slučajeva da su se snaja, svekrva i sin zamalo poubijali pred zaposlenima u ovoj ustanovi.

IDU KUĆI U MODRICAMA

Zaposleni u ovoj laboratoriji nisu želeli da komentarišu situacije iz ordinacije, ali kažu da rade takve analize i da ima puno onih koji su zainteresovani da se testiraju.

- Da bi se DNK analiza uspešno uradila, potreban je uzorak krvi oca i deteta, ili bris sluznice tkiva, našta se pacijenti najčešće odlučuju. Izveštaj se čeka od 10 do 15 dana i rezultat koji im uručimo u zatvorenoj koverti, 100 odsto je pouzdan - rekli su u laboratoriji, dodajući da analiza košta 25.090. dinara.

Foto: Pixabay.com

U ivanjici se još uvek prepričava slučaj u kome je svekrva insistirala da se uradi ovakva analiza jer je smatrala da njen sin nije otac njenog unuka.

- U ordinaciju su ušli svi zajedno, otac, sin, snaja, i svekrva, a u istom sastavu su otišli i da preuzmu rezultate. Kada su ga dobili, snaja i svekrva su se u ordinaciji otimale oko koverte, pobile su se, a da nije bilo prisebnih laboranata, one bi jedna drugoj kosu počupale. Svekrva je po svoj prilici izvukla deblji kraj, jer se u Ivanjicu vratila u modricama. Ispostavilo se da dečak jeste njen unuk, ali izgleda da je i sama sumnja doprinela da se taj brak raskine - kaže blizak rođak ove porodice.

Foto: Profimedia

Kažu da od nekoliko desetina obrađenih slučajeva trećina sazna da nisu očevi dece, a uglavnom su to bračna neverstva sa drugim ili trećim detetom.

KAD TATE PLAČU

- U tim situacijama očevi najčešće dovode decu sami, bez znanja majki. Ujutru kada ih vode u vrtić, dovedu ih i mi uzmemo bris iz nosića ili usta. Kasnije oni takav postupak suprugama vrlo lako pravdaju navodnim zahtevom iz vrtića da se uradi bris grla zbog prehlade, a zapravo se radi DNK analiza. Bilo je vrlo potresnih i teških scena - kažu u laboratoriji.

Zanimljivo je da su u velikom broju slučajeva svekrve one koje najpre izraze sumnju da unuci koje odgajaju nisu njihove krvi.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • engi

    12. januar 2018 | 10:21

    Nisam znao da su cacanke tako vruce.

  • CH

    12. januar 2018 | 13:43

    Zaludan narod skroz.Bitno da su deca ziva i zdrava sve ostalo ne vazno.

  • rada

    17. januar 2018 | 13:27

    To su vecinom seoska podrucja i naravno kukuruz je zakon.😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA