≫ 

Današnja vremenska prognoza (13. januar 2018): Hladno i oblačno, uglavnom suvo, osim na istoku i planinama - tamo će se zabeleti!

Jutarnja temperatura od 0 do 2, najviša dnevna od 2 do 5 stepeni

  • 0

U Srbiji će danas biti oblačno, u većini mesta uglavnom suvo. Na severu ujutro i pre podne ponegde će biti slabe kiše. Na istoku i u planinskim krajevima ponegde će se stvoriti manji snežni pokrivač, a na planinama snežni nanosi, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Za Srpsku novu godinu veselo širom Srbije: Slavlje u Jagodini, Despotovcu i Svilajncu

Vetar slab i umeren, u košavskom području i na istoku jak, istočni, jugoistočni. U južnom Banatu i Pomoravlju povremeno sa olujnim udarima. Jutarnja temperatura od 0 do 2, najviša dnevna od 2 do 5 stepeni.

U Beogradu će biti oblačno, uglavnom suvo. Vetar umeren, jugoistočni. Temperatura bez većeg kolebanja od 2 do 4 stepena.

Foto: zlatiborapartmani.rs

Prema prognozi za narednih sedam dana, u nedelju i ponedeljak biće pretežno oblačno, hladno, mestimično sa slabim snegom, uglavnom na jugu i istoku, uz formiranje snežnog pokrivača, a u planinskim predelima i snežnih nanosa. Vetar umeren i jak, u košavskom području povremeno i olujni, jugoistočni.

U ponedeljak vetar u slabljenju i postepeni prestanak padavina. Od utorka toplije, povremeno sa kišom.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA