Mima je objavila fotografiju na Fejsbuku i sada je najpoželjnija žena u Srbiji: Svi bi da je ožene, i pitaju se ko je misteriozna brineta (FOTO)

Prava je retkost videti mlade ljude koji se ne stide života na selu, nego su ponosni na to. Mima je jedna od retkih koja se ponosi što je čobanica

  • 85

Mima je na Fejsbuk stranici Dobra zemlja objavila selfi kako čuva ovce i pokrenula pravu lavinu komentara. Muškarci su oduševljeni, a čak su "pale" i bračne ponude.

Milanova gozba pod vedrim nebom i Leo usred pustinje u blatu: Praznične slike srpskih kamiondžija ostavljaju bez daha (FOTO)

- Devojka za poštovanje, i za poželeti je kao životnog saputnika - napisao je Igor.

- Divna devojka vredna svakog poštovanja - piše Aleksandar.

Foto: Facebook/Dobra zemlja

- Svaka cast lepotice, ovo je retko videti.

- Prelepo retko se to viđa, od ovog mladog sveta mnogi se stide da se slikaju sa stokom a kamoli da je hrane.

Ali kako to obično biva, uvek ima i skeptičnih.

-  Verovao bih samo kad bih lično video - sumnjičav je Srđan.

- Sve je to lepo još kad bi država pomogla i učinila nešto da mladi ostaju na selu, a ne da svi beže u grad. Ova devojka da proda celo stado ne može da kupi neki prosečan auto. Toliko vredi naša poljoprivreda - zaključio je Saša.

Daljinac

(j.kulas@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gastoz

    15. januar 2018 | 15:55

    Ovo je žena za ženidbu a ne starlete koje ne znaju ni papriku da oljušte

  • Karamba

    15. januar 2018 | 16:04

    Strašno, nema šminku, nije puna silikona i još na selu. Cccccccc... Gde ide ovaj svet.

  • cirorudenik

    15. januar 2018 | 21:51

    Dvadeset (20)godina ovcarim bolje reci poceo sam u proslom veku(1997)i tesko je docarati kakvo zadovoljstvo je posedovati(imati) stado od deset ovaca uvecati ga na stotinu u meduvremenu umaticiti i na kraju imati korist od koje mozes da lagodno zivis ? Da nije drzava pocela da subvencijama pomaze nebi se takoreci isplatilo da se covek zrtvuje i ulaze trud u sve to ? Medutim mora se objasniti pocetnicima da je pocetak mukotrpan ali kad si na broju ovaca 70-100 naravno umaticenih jedan bracni par sa dvoje dece moze solidno da zive sa prosecnom platom od 60000 hiljada kada sve plate mislim na rashod koji je potreban za ovaj broj ovaca a to se odnosi na koncetrat kukuruz ovas zatim kabastu hranu seno detelinu po mogucnosti silazu ? Posle svega ovoga navedenog pitam se ja koliki je broj(procenat) osoba koji bi se odlucio da pocne saovim poslom sobzirom da je potrebno najmanje 5-7 godina dabi mogao da oformis (zapatis) stado od 70-100komada ! Kao iskusan odgaivac ovaca predlozio bih Ministarstvu poljoprivrede da obavezno za zainteresovane obezbedi kurs od 7-10 dana jer neko ce se smeje misleci da to svako moze da radi medutim nije bas tako jednostavno doci do stada od stotinu (100) ovaca ? Jedna od vrlo vaznih stvari za pocetak glasi : .....ne ulazi(pocinji) ovaj poso ako ne volis ovce(zivotinje) ? Srecno !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA