≫ 

O njihovoj fotki kad ulaze u hladnu vodu priča Srbija: Tamara (16), Tijana (18) i Kristina (20) najhrabrije učesnice Bogojavljenske trke u Čačku

Tek punoletna Tijana, učenica Prehrambeno-ugostiteljske škole za Telegraf kaže da je godinama želela da zapliva za bogojavljenski krst i da je napokon ove godine u tome uspela

  • 20

Tri najhrabrije učesnice u bogojavljenskoj trci za časni krts bile su Tamara Čantrak (16), Tijana Krupež (18) i Kristina Milutinović (20) iz Čačka.

Srbija pliva za Bogojavljenski krst: U Velikoj Moravi prvi stigao Ðorđe Miletić, u Čačku plivala i devojčica (16) (FOTO)

Ove devojke su pokazale neverovatnu snagu, volju i želju kada su pri temperaturi od svega 10 stepeni napolju zaplivale hladnom vodom Zapadne Morave, jer je u takvim uslovima još teže plivati nego u slučaju da je temperatura vazduha u minusu.

Žena koja je pobedila muškarce i prva stigla do krsta: Plivala sam za pravoslavlje, decu i svoj grad (FOTO)

Tek punoletna Tijana, učenica Prehrambeno-ugostiteljske škole za Telegraf kaže da je godinama želela da zapliva za bogojavljenski krst i da je napokon ove godine u tome uspela.

- Jesam vernik i jedino mi je bilo bitno da se na taj način približim Bogu. Doživela sam neverovatan emotivni naboj, imala sam utisak da uopšte nisam u vodi. Jako sam počastvovana što sam bila deo tog specifičnog jedinstva - ispričala je ona i dodala da su ih ostali muški plivači, njih 112, sve vreme podržavali i davali im prednost.

Foto: ozonpress.net

Naglašava da ih je i publika podrila i ohrabrivala i da su se devojke hrabro držale zajedno.

- Svi smo imali isti cilj, da otplivamo Bogojavljensku trku - zaključak je Tijane, za koju su sa tribina navijali roditelji, brat i sestra, ali i društvo iz škole.

Fotografije ozonpress.net pogledajte ovde:

Foto: ozonpress.net
Foto: ozonpress.net
Foto: ozonpress.net
Foto: ozonpress.net
Foto: ozonpress.net
Foto: ozonpress.net
Foto: ozonpress.net
Foto: ozonpress.net

Video pogledajte ovde:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kosovka

    19. januar 2018 | 14:24

    Bog vas cuvaoooooooo

  • Ponosna Srpkinja! 🇷🇸

    19. januar 2018 | 14:22

    Ponos Srbije!

  • Dzejson

    19. januar 2018 | 14:43

    Mislim da je ovo ludost uci u vodu na ovoj temperaturi...šok za celo telo...ne znam sta reci samo Vam svima cestitam na hrabrost...Bog Vas cuvao Srbi i Srpkinje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA