≫ 

Pronađena Jelena (13) posle 3 dana, otac i dalje ne zna šta se desilo u tih 20 minuta do škole: Proslavila rođendan, častila društvo, pa nestala (FOTO)

Od kuće u kojoj živi do ulaza u školu, Jeleni je potrebno 20 minuta laganog hoda

  • 38

Potraga za Jelenom Kurajić (13) iz Laćarka kod Sremske Mitrovice  je okončana, kako je njen otac Milan potvrdio za Telegraf. Devojčica koja je nestala pre četiri dana, u četvrtak 1. februara, pronađena je u Grockoj.

Krenula u školu i od tada joj se gubi svaki trag: Porodica traga za Jelenom (13) iz Sremske Mitrovice (FOTO)

- Sad su mi javili da je dobro! Hvala svima koji su pomogli da se moja ćerka nađe - objasnio je Milan Budurinović.

On je za Telegraf nešto ranije ispričao da mu je ćerka nestala na putu ka školi. Kako je opisao, od kući u kojoj je devojčica stanovala do ulaza u školu  potrebno joj je 20 minuta laganog hoda.

- Ona uglavnom u školu ide sa svojim drugaricama, ne znam zašto to nije uradila i tog dana. U nedelju joj je bio rođendan, znam da je dan kasnije odnela posluženje drugarima iz odeljenja i sve je bilo normalno - objašnjava otac koji je istakao da mu je policija za sada samo saopštila da je dete nađeno i da još nema detalje o njenom nestanku.

Za njom su se u potragu bili uključili drugovi iz škole, komšiluk i policija.

Milan dodaje da je ovo prvi put da je tinejdžerka otišla od kuće i da ne zna kako se našla u Grockoj, kao ni da li tamo ima poznanike.

Inače, Jelena je posle razvoda roditelja pre nekoliko meseci smeštena u hraniteljsku porodicu, za koju Milan tvrdi da su divna bračna zajednica sa dvoje dece.

Isključuje mogućnost da je devojčica otišla kod majke.

Daljinac

(S.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mandrack

    4. februar 2018 | 10:44

    Koji maloumnik otac moze da dozvoli da mu cerka ode u hraniteljsku porodicu!

  • Tanja

    4. februar 2018 | 12:08

    Pa se okolina posle ljuti na one koji svesno odluče da nemaju deciu.Bolje sprečiti nego lečiti. Ljudi koji su psihički labilni treba dobro da razmisle o svojoj odgovornosti kod radjanja dece. Bolje se i odreći potomstva nego izroditi decu pa ih posle prepuštati Centrima za socijalni rad, hraniteljskim porodicama, ulici...

  • maja

    4. februar 2018 | 11:27

    Tesi se milan da je hraniteljska porodica divno resenje! Razveo se od zene pa i od deteta, a i majka je neka sjajna osoba! Kako dozvolis da ti dete zavrsi u hraniteljskoj porodici pored oba ziva i zdrava roditelja??? Sramota za ta dva isprdka “majku i oca”. Nadam se da je devojcica dobro, a samo ona zna kako joj je lepo u hraniteljskoj porodici!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA