≫ 

Današnja vremenska prognoza (18. februar 2018): Tokom dana oblačno sa kišom, uveče pad temperature i sneg

Jutarnja temperatura biće od -1 do 3 stepena, a najviša dnevna od 4 na severu do 10 na jugu i jugoistoku

  • 1

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, malo hladnije, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom. Kako je saopštio Republički hidrometeorloški zavod, uveče i tokom noći doći će do pada temperature, a sneg se ponegde očekuje i u nižim predelima.

Norveški meteorolozi nepogrešivo prognoziraju vreme u Srbiji: Pogledajte kakve nas temperature očekuju naredne nedelje

Duvaće slab i umeren jugoistočni vetar, u toku dana u skretanju na severni, severozapadni i u pojačanju. Jutarnja temperatura biće od -1 do 3 stepena, a najviša dnevna od 4 na severu do 10 na jugu i jugoistoku.

U Beogradu će biti pretežno oblačno, malo hladnije, povremeno sa kišom. Tokom noći u pojedinim delovima grada očekuje se slab sneg.

Prema izgledima za narednih sedam dana, do 25. februara, u toku celog perioda zadržaće se umereno i potpuno oblačno, mestimično sa kišom i snegom.

Sneg se povremeno očekuje i u nižim predelima pa ce doći do formiranja, a na planinama povećanja visine snežnog pokrivača. Sredinom naredne sedmice umeren i jak, jugoistočni vetar, u košavskom području sa udarima olujne jačine.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA