≫ 

Današnja vremenska prognoza (21. februar 2018): U Timočkoj Krajini novi snežni nanosi, zabeleće se i ostali krajevi

I u Beogradu nas očekuje oblačno i vetrovito vreme, povremeno s kišom i snegom

  • 0

Nepromenjene vremenske prilike vladaće na tlu Srbije i danas. Zadržaće se pretežno oblačno, mestimično s kišom i susnežicom, a na severu i istoku Srbije, kao i na planinama sa snegom.

Sneg napravio haos: Otežan saobraćaj preko Iriškog venca, zabrana za kamione i teretnjake

Dalje povećanje visine snežnog pokrivača moguće je naročito u Timočkoj Krajini, gde se očekuje od 10 do 20 santimetara novog snega.

Najniža temperatura prema prognozi RHMZ iznosiće od minus 1 do 4 stepena, dok će najviša u toku dana biti 1 stepen na severu Vojvodine i u Timočkoj Krajini, a do 8 stepeni u centralnim i južnim krajevima.

I u Beogradu nas očekuje oblačno i vetrovito vreme, povremeno s kišom i snegom. Duvaće umeren i jak vetar, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura oko nule, u toku dana do četiri stepena.

Pretežno oblačno biće i u četvrtak, opet s kišom i snegom povremeno, a na severu i istoku Srbije, kao i na planinama sa snegom uz dalje povećanje snežnog pokrivača.

Foto: Tanjug/Jaroslav Pap

U petak u većem delu kratkotrajni prestanak padavina, osim u Timočkoj Krajini.

U košavskom području i na planinama duvaće umeren i jak istočni i jugoistočni vetar, na jugu Banata i u Pomoravlju sa udarima olujne jačine.

U subotu na severu Srbije suvo, u ostalim krajevima kiša i sneg. Vetar u slabljenju i skretanju na severni i severozapadni. U nedelju i početkom naredne sedmice jače zahlađenje sa snegom.

BONUS VIDEO: Pogledajte kako atraktivna devojka namešta lance za sneg:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA