Kvalitetno gorivo je pola posla u održavanju automobila

Zahvaljujući specijalnom tretmanu, aditivima poboljšana MOL EVO Plus premijum goriva sprečavaju nastanak naslaga i štite motore sa unutrašnjim sagorevanjem od korozije

  • 1

Foto: Promo

Statistika govori da je prosečna starost vozila u Srbiji skoro 17 godina, što u prevodu znači da vlasnici "polovnjaka" caruju drumovima. Mnogi od njih gledaju da uštede gde god im se pruži prilika, najčešće na održavanju, ali ono o čemu svaki peti vozač povremeno razmišlja je kvalitet goriva koji sipa u svoj automobil.

Vlasnici starijih vozila se osećaju sigurno sve dok se njihov automobil kotrlja. Međutim, kad zbog slabijeg kvaliteta goriva počne da štuca ili gubi snagu, umesto da "prede", počinju da se pitaju, da li su mogli da učine nešto više za svoj auto sipajući gorivo boljeg kvaliteta i ono koje u sebi sadrži aditive.

Upravo to su na umu imali ljudi iz kompanije MOL-a unapredivši ponudu goriva na svojim servisnim stanicama. Zahvaljujući specijalnom tretmanu, aditivima poboljšana MOL EVO Plus premijum goriva sprečavaju nastanak naslaga i štite motore sa unutrašnjim sagorevanjem od korozije. Prema rezultatima sprovedenih testova, efekat na starim PFI motorima je čak 55% otklonjenih naslaga u motornim ventilima, gde se naslage pojavljuju uglavnom zbog unetog goriva.

Sprečavanje taloženja znači manje kvarova na motoru izazvanih naslagama, a zahvaljujući čistim diznama, u motor ulazi optimalna količina goriva, što osigurava njegov stabilan rad. Korišćenjem ovog goriva ne samo što će vlasnici prelaziti više kilometara, već će i manje otrovnih gasova ispuštati u atmosferu zbog smanjenog sadržaja sumpora. Ne dozvolite da budete deo statistike, već sedite u svog "mezimca" i pravac MOL servisna stanica.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbin_bre

    1. mart 2018 | 23:52

    Ma ajde.Vozilo unistava gorivo u kojem ima vode.Inace dizel moze sve da sazvace,ali voda je definitivno ubica motora.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA