Aleksandar je upravo izgubio tele: "Maleni nas je malopre napustio i otišao na neko bolje mesto. Počivaj u miru, napaćeni anđele mali" (FOTO)

Telence je još juče počelo da odbija hranu i gubi boju

  • 16

Kada je Aleksandar Stanojlović pronašao polusmrznuto tele na deponiji kod Šapca i rešio da mu pomogne da preživi, cela Srbija je bila uz njega. Plemeniti mladić je bio iskren i rekao da telence ima male šanse da preživi, ali retko ko je hteo da poveruje u to. Aleksandar je, nažalost, bio u pravu.

- Maleni nas je malopre napustio i otišao na neko bolje mesto, sada trči sa drugarima iza duge gde mu je toplo i ništa ga više ne boli. Počivaj u miru, napaćeni anđele mali - napisao je Aleksandar na svom Fejsbuk profilu.

4 minuta čuda u selu kod Šapca: Prase Života je umiralo, ali pas Džoni šapama i njuškom nije dao da srce stane (SNIMAK REANIMACIJE)

O telencetu je brinuo svakodnevno, ali je ono još juče počelo da odbija hranu.

- Tele je lošije nego juče, odbija hranu. Utopljavam ga jer se hladi i gubi boju. Nažalost, male su šanse da će preživeti - rekao je Aleksandar juče za Telegraf.rs.

Ni na pitanje da li se neko javlja do pomogne, nije imao odgovor koji uliva nadu.

- Raspituju se kako je, ali je retko ko spreman da pomogne. Svi bi da ga ja potpuno izlečim, pa da ga preuzmu - zaključio je Aleksandar za naš portal dok je životinja još davala znake života.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    2. mart 2018 | 13:32

    Raduje me samo sto je uginulo uz ljubav i negu ovog divnog coveka...a onom necoveku sto ga je bacio nek je na cast i savest zlodelo

  • Vera

    2. mart 2018 | 14:14

    Ljudi, ako vam je žao ovog teleta i ako već možete da saosećate, prestanite da jedete meso (tj životinje). Pa, noga nekog sličnog teleta vam je u tanjiru svaki put kada jedete šniclu. Molim vas, povežite te stvari. Mnogo bola i mnogo patnje (i smrti, naravno) ljudi nanose životinjama baš zato što neki jedu meso. Da nema takvih, ne bi bilo ni farmera koji bi gajio telad za klanje i ne bi ovo telo (verovatno)ispalo iz nekog kamiona koji ga je vozio u klanicu. :-(

  • Vesna

    2. mart 2018 | 14:58

    Milo oko!Pa ko moze da ne zaplace!A nadala sam se da ce uz ljubav i negu ovog DIVNOG coveka da se oporavi!Dusa maka napacena!Aleksandar je kao ja!Gde god nadjem gladnu zivotinju nahranim je!Vise puta sam ispred prodavnice videla promrzlog i gladnog psa!Uvek se vratim i kupim mu hranu!Takvi se valjda rodimo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA