≫ 

Milan Jevđić prvi put odgovara na pitanja koja su tema broj jedan u Srbiji: Kako sam otišao u Monte Karlo i odakle mi pare za kafanu (FOTO)

Na njegov račun pale su brojne optužbe počev od toga kako pije vino u Skadarliji, pa do putovanja u Monte Karlo i otkud mu novac za takva luksuzna putovanja

Milan Jevđić iz Užica, student medicine koji je nakon gostovanja u emisiji Život priča, podelio Srbiju na one koji ga podržavaju i one koji sumnjaju u istinitost njegovih reči, kao gost Jutarnjeg programa na Prvoj televiziji dao je objašnjenje na brojne optužbe da je dobijao i trošio ogromni novac. Milan Jevđić je u sredu uveče, 7. marta otvorio srce i ogolio svoj život pred celom Srbijom. Svi su bili na njegovoj strani, dok se u jednom trenutku nije javio njegov "dobrotvor" tvrdeći da je Milanu pomagao četiri godine.

Milan nas je sinoć sve rasplakao, a ni suzu nije pustio: Ostavljen kao beba, ne zna šta će da jede za vikend, za Božić mu je najgore, a nije pao nijedan ispit na medicini (FOTO) (VIDEO)

Negativni komentar izvesnog Dobrice Pavlovića iz Švedske, proširio se Fejsbukom. Komentar je upućen na adresu voditeljke emisije Tatjane Vojtehovski. Pavlović tvrdi da su on i njegova supruga finansirali mladića nešto duže od četiri godine, navodeći da su Milanu redovno slali novac. Što je najgore, on nije bio jedini koji je pisao o ovom momku kao o "prevarantu i manipulatoru".

Na Milanov račun pale su brojne optužbe, naime ljudi koji su se sažalili nad njegovom sudbinom pronašli su na Milanovom fejsbuk profilu razne fotografije iz noćnog provoda i sa putovanja. Za oko im je zapala fotografija na kojoj pije vino u Skadarliji, a nisu neprimećeno prošle ni fotografije iz Monte Karla, nakon čega su svi zapitali otkud mu novac za takva luksuzna putovanja.

Foto: TV Prva

- Ovo šta je mene snašlo u poslednjih sedam dana ni u najludžim košmarima nisam mogao da zamislim. I kad sam pre mnogo godina upoznao ljude koji žele da mi pomognu, nisam ni očekivao da ću četiri i po godina nakon toga završiti na svim naslovnim stranama kao ološ, manipulator i najgori prevarant.

- Pročitao sam strašne grozote, od toga da sam najveći šljam ove zemlje do toga da sam prevario i obmanuo čitavu državu, a zašto sve to, zato što se dan pre emitovanja emisije na društvenim mrežama oglasio jedan doktor iz Švedske koji je meni pomagao, što to nisam krio - rekao je Milan.

O doktoru koji mu je pomagao, kaže, nije mnogo pričao zbog njegove porodice, jer je odnos koji je imao sa njim "bio bizaran“.

- Tog doktora sam upoznao pre četiri i po godine, kada je državna televizija snimala reportažu o meni u kojoj se pojašnjava da sam ja bio odličan učenik, da nemam roditelje, da baka umire i da treba da upišem fakultet. Tada se on javio i počeo da mi daje 100 evra mesečno. Ja sam pomoć prihvatio, nisam ga poznavao. Kasnije je isnos dostigao 300 evra, nikakvih 700 evra nisam dobijao - priča student medicine.

Foto: Printskrin Život priča

Jevđić dodaje da od samog početka nisu imali normalan odnos i da je trpeo maltretiranja i pretnje.

- Pita me stvari o kojima me je bilo sramota da pričam. Govorio je: "ako padneš ispit, visićeš na stubu na Terazijama, bićeš prebijen". To sam slušao svaki dan. "Da si dobar roditelji te ne bi ostavili". Pričao mi je da imam dijagnozu. Čitav taj odnos se bazirao na tome da neko želi da vi budete njegov rob, da sve što vi u životu uradite bude ono što on želi, da ne smete da odete nigde dok vam on ne odobri, da sa njegovim novcem ne smete da uradite bilo šta ako vam on to ne dozvoli... Rob je slab opis, morao sam da se povinujem svim njegovim zahtevima - nastavlja Milan.

I ističe da je pomoć prihvatio jer nije imao izbora, želeo je da završi fakultet, kao i da mu je značila nečija podrška.

- Zbog toga sam trpeo sve to i živeo sam u nadi da će sve to proći. Taj odnos je bio takav da ja nisam mogao da imam svoje ja, svoj život. Nije bitan više moj fakultet, ja ne mogu da budem nečiji rob. Nisam rođen da bih bio rob nekog tamo doktora koji laže o meni.

- Ja nijednog trenutka nisam u emisiji rekao da nisam imao ničiju pomoć, ali ispada da je sramota što sam pet puta u životu izašao. Ali na sve optužbe mogu da odgovorim. To famozno putovanje u Monte Karlo, gde sam potrošio "silne pare" je bila studentska ekskurzija. Tura Italija - Španija - Francuska je koštala neverovatnih 300 evra koje sam imao u tom trenutku i to zahvaljujući baki svoje tadašnje devojke i podršci njene porodice. I tada sam bio ucenjen od strane "dobrotvora" da ne smem otići na ekskurziju - rekao je Milan u jutarnjem programu.

Foto: TV Prva

Na Srđanovu konstataciju da je obeležen za ceo život i ptanje kakav mu je plan za budućnost, Milan je rekao:

- Izgleda da sam ja u ovoj zemlji najveći problem. Na optužbe svog "dobrotvora" ću odgovoriti na sudu, gde ćemo raščistiti odnose - zaključio je Milan.

Pogledajte Milanovo gostovanje u emisiji Život priča:

Možda su stavovi o ovom momku podeljeni ali gospođi iz videa nisu. Kako je žena krala iz dečijih kolica pogledajte ovde:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grozna mama

    13. mart 2018 | 18:22

    Ја сам мама - власник два „роба“. Робови су тренутно студенти. Од мојих робова захтевам да спреме кревет, да знам где су отишли, с ким и када се враћају. Робови не могу нигде да оду без нашег одобрења, поготово ако ми финансирамо. Такође, робови морају да положе рачуне где и на шта су потрошили џепарац. Од робова се захтева да поштују правила куће, спремају за собом, улазе на прстима у 4 ујутро, не туширају се у та доба, да за коришћење аута морају да траже дозволу. Од робова се захтева да уче и полажу испите. Један роб је изгубио годину играјући игрице, па је морао да прода компјутер да плати школарину, јер нећемо да финансирамо бахаћење и безобразлук. Робове често подсећам да могу да оду, ако им се не свиђају услови и оно што им пружамо. Али, још увек су ту. Стварно сам зла мама, а и мој муж је такав! Младићу мој драги, надам се да схваташ сарказам. Ти би да те неко финансира и ништа не пита. Онда су сва финансирана деца у овој земљи робови својих родитеља јер им полажу рачуне. Сваки човек на који је финансијски зависан, мора да полаже рачуне ономе ко га издржава. Не знам шта ти ту није јасно?

  • Maksim

    13. mart 2018 | 10:44

    To je pravo,kada one koji su ti pomogli u zivotu na kraju tuzis sudu. Momce,skloni se vise iz medija jer je narodu i tako vec dosta raznih prevaranata..

  • @hm

    13. mart 2018 | 10:25

    Vreme je za zadrugu, evo ga novi ucesnik. Taman im tamo treba doktor

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA