≫ 

Pop Nenad krenuo da drži opelo, a usput se toliko napio da su ga vozili pored pokojnika na prikolici do groblja. A tek da mu vidite noge (FOTO)

- Tog dana, u nedelju 11. marta izgubio je i kandilo... - ispričao je Daki Pantić

  • 67

Nesvakidašnja situacija dogodila se u selu Drugovac kod Smedereva kada se sveštenik Nenad toliko napio da su ga meštani na kraju u prilkolici odvezli do groblja kako bi držao opelo. Smestili su ga odmah pored kovčega, a fotografija je za kratko vreme postala pravi hit na internetu. A noga koju je podigao je tek pravi hit!

Novi detalji hapšenja sveštenika i veroučitelja: Pop je imao brojne ljubavne afere, vodio je buran život - tvrdi svedok

- Mnoge nije stigao ni da opeva. Tog dana, u nedelju 11. marta izgubio je i kandilo - ispričao je za naš portal Daki Pantić koji je okačio post na stranici Svaštarica oglasi.

"Sveštenik Nenad se toliko napio da nije mogao peške da isprati pokojnika, nego su ga ljudi ubacili u prikolicu i vozili do groblja. On je naravno zaspao kao top. A nogu je podigao na stranicu kao da se sunča", stoji na stranici na kojoj su samo pljuštali komentari.

Ovaj neobičan događaj se desio u nedelju 11. marta, a za sada nije poznato da li je pop Nenad uspeo da održi opelo.

Pitamo se da li će ova fotografija dospeti tamo gde treba, osim što će mnoge slatko nasmejati i navesti da šaljivo komentarišu.

Foto: Facebook/Foto: Facebook/Svastarica oglasi/Daki Pantic

VIDEO: Sveštenik peva pod šatorom, smešno ili bizarno

VDaljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ateista

    14. mart 2018 | 19:10

    Bolesnog čoveka ne treba osuđivati,on je bolestan i treba da se leči od alkoholizma.Profesija mu je sveštenik,ali i on je čovek kao i svaki drugi tako da nevidim u komentarima razlog za toliko galame.

  • Francuz

    14. mart 2018 | 19:06

    Selo Drugovac, najvece komunisticko leglo u Srbiji za vreme drugog sv. rata, tako da njima ni crkva ni pop ne mogu da pomognu

  • Budak

    14. mart 2018 | 18:28

    Dobro nije digao ovog mucenika iz sanduka da on legne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA