Komšija je Milenkovo štene pretukao šipkom i pucao mu kroz oko, a krivična prijava podneta je protiv pogrešnog čoveka (FOTO)

Iako Milenko ni na koga nije sumnjao, već je prepustio policiji da otkrije ko je ubio štene, sada  sumnja da je optužen pravi čovek!

  • 8

Policija je saopštila da je podnela krivičnu prijavu protiv 66-godišnjeg meštanina Glušaca, kod Bogatića, zbog sumnje da je u svom dvorištu zlostavljao i ubio petomesečno štene terijera, čiji je vlasnik Milenko Rosić.

Milenko je ostao bez ljubimca: Petomesečni terijer je prvo upucan, pa dokrajčen brutalnim udarcima u glavu (FOTO)

Podsetimo, Telegraf.rs  je pisao da je Rosić svoju ljubimicu Crnu pronašao mrtvu u džaku od stočne hrane, na divljoj deponiji u selu. Leš je odneo na obdukciju u Veterinarski institut u Šapcu, a patolog je u izveštaju naveo da je štene uginulo "zbog dejstva razarujuće sile tupim predmetom ili promene izazvane vatrenim oružjem kroz desno oko".

Kućica u kojoj je Crna boravila/ Foto: Telegraf

Iako Milenko ni na koga nije sumnjao, već je prepustio policiji da otkrije ko je ubio štene, sada  sumnja da je optužen pravi čovek! Nije mu jasno zašto policija nije proverila navode iz SMS poruka koje je primio i koje ukazuju na drugog počionica, pa je sve juče pokazao i u šabačkom javnom tužilaštvu.

Milenko Rosić/Foto: Telegraf

- Nije u redu da bude kažnjen ili da robija pogrešan čovek. Dao sam iskaz u policijskoj stanici i pokazao poruke koje sam primio od komšinice, a u kojima ona navodi ko je i gde ubio štene. Trebalo je to proveriti, jer nije reč o čoveku koga je policija optužila - kaže Milenko.

Daljinac

(D.Grujić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goca

    15. mart 2018 | 18:50

    Dabogda i onaj koje to uradio završio isto kao kuca.

  • Komentar

    15. mart 2018 | 15:38

    Najveća žrtva je jadan pas !!! Sad je na boljem mestu ...

  • The Spatula

    15. mart 2018 | 14:39

    A da li i tebe malo da strpaju u corku. Sta ce tvoje stene u tudjem dvoristu? I ti si sad ljubitelj zivotinja a mi ostali nismo? Imam psa, mace, papagaje. Ali sve to drzim i cuvam u svom dvoristu. Ali zato komsije do i preko puta mene drze psu pustene po ceo dan. I vazno je da njihovi psi vrse nuzdu po mom dvoristu. Molio ih, pricao im,na sta se samo osmehnu i briga ih. Pa da li je to u redu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA