≫ 

Ko pali fabrike nameštaja? Za manje od 24 sata buknuli požari u Vranju i Leskovcu

Požarom je bio zahvaćen sprat sa krovnom konstrukcijom u kome su se nalazile lakirnica, priprema za presvlačenje nameštaja, sav repromaterijal koji predstavljaju veoma zapaljiv materijal zbog čega se požar veoma brzo širio

  • 9

Za manje od 24 sata u Srbiji su buknula dva požara u fabrikama nameštaja, sinoć u Vranju i danas u Leskovcu.

Uspešnom akcijom Vatrogasno spasilačke jedinice iz Vranja u kojoj je učestvovalo 12 vatrogasaca spasilaca sa 6 vozila, prvo je ugašen požar u fabrici nameštaja "Katra" u Vranju koji je izbio sinoć čime je sprečeno širenje vatre i spaseno je 1100 kvadratnih metara.

Požar u makedonskom ministarstvu pravde: Oko 25 vatrogasaca gasilo vatrenu stihiju, evakuisani svi zaposleni (VIDEO)

Sve mašine za proizvodnju i repromaterijal za proizvodnju istog, 400 kvadrata proizvodnog pogona bili su zahvaćeni požarom u kom je izgoreo deo sirovine i krovna konstrukcija.

Požarom je bio zahvaćen sprat sa krovnom konstrukcijom u kome su se nalazile lakirnica, priprema za presvlačenje nameštaja, sav repromaterijal koji predstavljaju veoma zapaljiv materijal zbog čega se požar veoma brzo širio. Požar je lokalizovan u 21.20, a ugašen u 01.40. Prilikom intervencije zbog brzog delovanja vatrogasne jedinice nije bilo povređenih ni poginulih.

Požar koji je danas oko podneva izbio u salonu nameštaja "4M" u centru Leskovca, takođe je lokalizovan. U tom požaru, na sreću, nije bilo povređenih.

Zapaljen je magacinski prostor u skladištu salona nameštaja, a kako je vatra pričinila veliku štetu, na teren su izašla tri vatrogsna vozila.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA