≫ 

Dečaci su se igrali loptom na niškom igralištu, kada je na njih pao zid: Jedno dete teško povređeno! (FOTO)

O tragediji je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu

  • 0

Safet Dž. (12) je teško povređen, dok je njegov dve godine mlađi drug Dalibor S. (10) zadobio lakše telesne povrede kada je na njih pao zid u niškom naselju Crvena Zvezda.

Kako saznajemo, dečaci su se juče oko 16 sati igrali loptom pored ruševne kuće kada se na njih obrušio zid.

Roda upucana iz vazdušne puške kod Niša: Kosti su joj potpuno smrskane i krilo polomljeno

- Oni su igrali fudbal, lopta im je odletela do te ruševine, deca su joj se približila a onda su na njih pale cigle. Stariji dečak je zadobio povrede grudnog koša a mlađi posekotine po glavi. Hitna pomoć ih je prebacila do Kliničkog centra gde je dvanestogodišnjak operisan – kažu naši sagovornici iz istrage.

Safet Dž. (12) je teško povređen, dok je njegov dve godine mlađi drug Dalibor S. (10) zadobio lakše telesne povrede kada je na njih pao zid /Povređen dečak Niš/Foto: Telegraf

Oba dečaka zadržana su na lečenju u niškom Kliničkom centru i to Dalibor na Klinici za neurohirurgiju a Safet na Dečjoj internoj klinici. Kako je saopšteno iz niške bolnice, Dalibor ima tešku telesnu povredu u vidu nagnječenja mozga ali je svestan i stabilan, dok je Dalibor zadobio posekotinu skočnog zgloba i takođe nije životno ugrožen.

Roditelji povređene dece ali i ostali žitelji ovog naselja apelovali su na nadležne da uklone ruševinu kako neko ne bi stradao.

Daljinac

(D.K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA