Vremenska prognoza do kraja dana (11. maj 2018. godine): Naoblačenje sa slabim vetrom (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom

  • 6

U Srbiji do kraja dana oblačno sa slabim vetrom.

Pre 4 godine bili smo nespremni na katastrofalne poplave: Da li smo ove konačno položili taj test?

U Srbiji u subotu nakon vedrog, u dolinama i kotlinama svežeg i maglovitog jutra, tokom dana sunčano i relativno toplo. Posle podne i krajem dana u istočnim i severoistočnim predelima se uz jači razvoj oblačnosti očekuje pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom, a ponegde će biti i kratkotrajnih grmljavinskih nepogoda. Vetar slab, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 8 do 16°C, maksimalna dnevna od 24°C na jugu do 30°C na severu Srbije.

U nedelju sunčano i toplo. Pre podne u jugozapadnim, sredinom dana i posle podne i u ostalim predelima naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode. Maksimalna temperatura od 23 do 27°C. Početkom sledeće sedmice promenljivo oblačno i svežije sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde će biti uslova i za grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Maksimalna temperatura kretaće se uglavnom od 18 do 26°C.

U Beogradu u nedelju pre podne sunčano, posle podne naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Početkom sledeće sedmice promenljivo oblačno i svežije, uz pojavu lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Biće uslova i za grmljavinske nepogode. Maksimalna temperatura u nedelju do 26°C, dok se početkom sledeće sedmice očekuje svežije.

U subotu iznad većeg dela Evrope biće promenljivo oblačno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Najhladnije će biti u Skandinaviji sa temperaturom oko 15°C, najtoplije na Balkanskom poluostrvu i u Panonskoj niziji sa temperaturom do 30°C.

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos89

    11. maj 2018 | 17:50

    Da li sam jedini koji je poceo da prati vremensku prognozu zbog nje 😊

  • Marija

    11. maj 2018 | 17:58

    Definitivno najbolja i najlepsa Sara!!!!

  • Vuk

    11. maj 2018 | 19:04

    Grmi, seva, i kada je vedro.Pun pogodak sa uvođenjem prognoze vremena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA