Sutrašnja vremenska prognoza (13. maj 2018. godine): Ujutru suvo, poslepodne pljuskovi i grmljavina (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom

  • 10

U Beogradu u nedelju promenljivo oblačno, a biće uslova i za kišu i lokalne pljuskove sa grmljavinom. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 15°C, maksimalna dnevna 25°C.

Pre 4 godine bili smo nespremni na katastrofalne poplave: Da li smo ove konačno položili taj test?

U Srbiji u nedelju pre podne uglavnom suvo i sa sunčanim intervalima, tek ponegde sa slabom kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Posle podne i uveče u većini predela očekuje se jače naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, a ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskvoima. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 11 do 17°C, maksimalna dnevna od 22 do 27°C.

Narednih dana u Srbiji promenljivo oblačno i svežije, povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Maksimalna temperatura narednih dana biće uglavnom od 18 do 26°C, dok će u utorak biti toplije, a maksimalna temperatura na severu do 27°C.

U Beogradu narednih dana promenljivo oblačno i svežije, povremeno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Na širem području grada očekuju se i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima.

Oblačnost sa Atlantika doneće u nedelju severozapadnim predelima Evrope kišu, a u tim predelima biće i najsvežije sa temperaturom oko 15°C. U ostalim predelima Evrope biće promenljivo oblačno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, a biće uslova i za grmljavinske nepogode. Najtoplije će biti u centralnim predelima Evrope sa temperaturom preko 25°C.

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA