Interproduct proglašen za šampiona među pršutama na poljoprivrednom sajmu

Odlukom stručnog žirija 85. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, kompanija Interproduct osvojila je osam Velikih zlatnih medalja i četiri zlatne medalje. “Suvi crnogorski pršut u komadu” proglašen je za Šampiona grupe proizvoda u kategoriji pršuta, dok je kompaniji Interproduct dodeljen Pehar Novosadskog sajma za kvalitet suhomesnatih proizvoda

  • 0
Foto: Promo

Ova nagrada predstavlja jednu od najznačajnijih koje se dodeljuju na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu za proizvode od mesa, a ocenu kvaliteta daje komisija eksperata što dodatno doprinosi ugledu nagrađivanih proizvoda. U ime kompanije, priznanja osvojena na najznačajnijoj sajamskoj manifestaciji u oblasti agrara u ovom delu Evrope, primio je direktor Interproduct BGD, Darko Borozan.

Interproduct sa sedištem na Cetinju je kompanija koja nudi potrošačima visokokvalitetne proizvode od mesa - poznate crnogorske specijalitete - koji predstavljaju spoj najkvalitetnijih sirovina, tradicionalne recepture i savremene proizvodne tehnologije.Proizvodiobiluju specifičnom aromom, teksturom i ukusom.  Proizvedeni su na jedinstvenom klimatskom području na 672 m nadmorske visine, bogatom kontinentalnim vazduhom, sa uticajem blizine mora i planina.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA