Sutrašnja vremenska prognoza (20. maj 2018. godine): Još u nedelju sunčano i toplo, od sledeće sedmice nestabilno (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom

  • 2

U Beogradu u nedelju sunčano i toplo. Duvaće slab do umeren severni i severoistočni vetar. Minimalna temperatura 13°C, maksimalna dnevna 25°C.

Sledeće sedmice promenljivo oblačno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima.

U košavskom području početkom sledeće sedmice duvaće umeren do jak jugoistočni vetar, na jugu Banata sa olujnim udarima. Maksimalna temperatura biće u ponedeljak i utorak uglavnom od 23 do 29°C. Od srede se očekuje svežije u odnosu na prethodne dane, a temperatura će biti u padu.

Sledeće sedmice promenljivo oblačno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Na širem području grada očekuju se i grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Početkom sledeće sedmice duvaće umeren do jak jugoistočni vetar. Maksimalna temperatura biće u ponedeljak i utorak do 28°C. Od srede se očekuje svežije u odnosu na prethodne dane, a temperatura će biti u padu.

U nedelju iznad većeg dela Evrope biće suvo i uglavnom pretežno sunčano. Kiše i pljuskova sa grmljavinom biće u delovima jugozapadne, centralne i severoistočne Evrope. Najhladnije biće u Rusiji sa temperaturom od 10 do 15°C, najtoplije na Balkanskom poluostrvu sa temperaturom do 30°C.

Na Balkanskom poluostrvu u nedelju sunčano i toplo, dok se na severozapadu i zapadu poluostrva očekuje promenljivo oblačno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Maksimalna temperatura biće od 21 do 30°C.

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA