Mladić brutalno nokautirao starca na biciklu: Šta se krije iza nezapamćene scene nasilja u Staroj Pazovi? Obojica su se oglasila!

Na pitanje da li zna zašto je napadnut i ko ga je napao, starac, koji je po zanimanju oštrač noževa, kaže da ne zna

  • 22

Snimak mladića koji, naizgled bez razloga, udara starijeg muškarca koji vozi bicikl i hladnokrvno odlazi dok on ostaje da leži na ulici, šokirao je javnost. Ipak, kao i svaka, i ova priča ima dve strane.

Na snimku se vidi parkirani BMW sa uključna sva četiri svetla i mladić Marko Stevanović koji izlazi iz automobila, prilazi deki Miši Očovaju (73) koji mu je išao u susret na biciklu i udara ga pesnicom, dva puta.

Incident se dogodio u ponedeljak u Staroj Pazovi i na prvi pogled sablaznuo je svakoga ko ga je pogledao. Iako je prošlo nekoliko automobila, niko se nije zaustavio da pomogne starcu dok nije došla Hitna pomoć, koja je dedu odvezla do bolnice. Nakon što su mu sanirane povrede, nesrećni čovek je ispričao šta se dogodilo.

Muškarac zaustavlja dedu, Foto: Printskrin/Youtube - nasilničko ponašanje

- Podigao sam penziju i krenuo kući. Bio sam na biciklu. Osetio sam snažan udarac, mislio sam da je pored mene proleteo automobil, zakačio me i bacio u kanal. Verovao sam da je pobegao s mesta nesreće. Tek sada kada sam video snimak, shvatio sam da me je taj momak nokautirao - priča Očovaj na čijem se licu vide masnice ispod očiju.

Na pitanje da li zna zašto je napadnut i ko ga je napao, starac, koji je po zanimanju oštrač noževa, kaže da ne zna.

Ipak, ubrzo se oglasio i mladić koji je straca udario koji je rekao da mu je žao i da je odreagovao u afektu, jer mu je devojka javila da je starac na biciklu vređa i dobacuje joj pogrdne reči.

Mladić udara dedu dva puta pesnicom, Foto: Printskrin/Youtube - nasilničko ponašanje

- Moja devojka, koja je dijabetičar, otišla je da trči. U jednom trenutku me je zvala i rekla da za njom ide deda na biciklu, da je naziva kurvom, preti joj i psuje je. Sva uplakana me je zvala i rekla mi šta se desilo. Bio sam potpuno van sebe, pa sam seo u kola i otišao tamo - priča Stevanović.

On dodaje da je ubrzo sreo starca i da mu je pao mrak na oči kad ga je video.

Miša Očovaj, deda koji je dobio udarac, Foto: Printskrin/Youtube - nasilničko ponašanje

- Bio sam besan kao ris. Setio sam se i majke, koja je pre dve godine imala neprijatnost, kada su dvojica stala kolima i terala je da uđe. Jedva se bila izvukla, a i dan-danas doživljava stres - kaže Stevanović.

On napominje da je, kada je seo u automobil, pozvao Hitnu pomoć i sam otišao u policijsku stanicu.

- Kriv sam, priznajem, i mnogo se kajem. Da mogu da vratim vreme, drugačije bih reagovao. Imam majku, sestru i devojku i iskreno se nadam da nijedna devojka neće doživeti strah koji je moja devojka imala - kaže Stevanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    30. maj 2018 | 22:11

    Dal je istina ili ne, ne zna se samo Vas pitam....sta bi Vi radili da neko dobacuje vasoj majci, sestri, zeni ili devojci....dal ima 18 ili 88 godina???? Zato ne mlatite

  • Baki

    30. maj 2018 | 21:47

    Junačina na starca, eeeee

  • Filip

    30. maj 2018 | 21:58

    Jadnog starca, jadnog starca.... A kad takav starac napadne vasu cerku onda odmah linc...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA