≫ 

Ispovest muškarca kog su napale krvave sestre iz Melenaca: Kada sam otvorio oči ležale su preko mene, a onda su počele da me bodu

Obe sestre imaju više od 100 kila, a jedna od njih je visoka oko 180 centimetara

  • 6

Laza S. iz Melenaca kod Zrenjanina oporavlja se kod kuće od teških povreda koje su mu, u noći između petka i subote, nanele komšinice, sestre Dina i Zora T.

- Kobne večeri bio sam kod brata Branislava. Njegov dom nalazi se do kuće sestara koje žive sa očuhom. Prolazio sam pored njihove kuće, a onda sam osetio udarac u predelu glave. Ne znam kako sam se potom obreo u njihovom dvorištu, valjda su me uvukli, a onda počeli da me bodu - priseća se Laza.

U tom trenutku je ćerka njegovog brata izašla u dvorište, u njemu ugledala očuha komšinica i od straha vrisnula.

Krvave sestre iz Melenaca komšijama izgrizle vratove, a njihova imena kriju jezivu tajnu

- Moj brat je izleteo napolje. Uspeo sam da ga dozovem. Bez duše je doleteo u dvorište. One su ležale preko mene, a njihov očuh je bio nekoliko metara udaljen. Moj brat je udario jednu od sestara. Od udarca je pala i ustala. Onda je skinuo drugu sa mene, ali su i njega ozledile u predelu vrata - priča on.

Devojke su odvukle Lazu u dvorište i ubadale ga nožem, Foto-ilustracija: Marko Jovanović

Dok se drama odvijala očuh je uzvikivao neke strane reči.

- Brat je uspeo da me izvuče i pozove policiju i Hitnu pomoć. Ne znam zašto su me napali - priča Laza.

Strah je paralisao ne samo ulicu Žarka Ostojina u kojoj se dogodio incident, već i celo selo.

- To nisu ljudi kao mi. Članovi su neke sekte sigurno. U cik zore su ih meštani viđali kako dolaze sa groblja, koje se nalazi nedaleko odavde. Obe sestre imaju više od 100 kila, a jedna od njih je visoka oko 180 centimetara. Ćutljive su. One su išarale njihovu kuću. Nikada nisu išle u školu. I njihov očuh je strašan. Ima dugu raščupanu kosu i bradu, a uvek nosi nekakvu torbu - kaže majka povređenog Laze.

(Telegraf.rs/Srbijadanas)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @@@@@

    1. jun 2018 | 12:34

    Сумњам да су га из чиста мира и тек тако напале. Како нису напале и пре случајне и безазлене пролазнике? Мислим да је комшија нахајцао брата јер му није било право да има такве комшинице. А овај да им је нешто у пролазу приговорио. Можда им говорећи да се врате одакле су дошле? У сваком случају све то треба проверити.

  • Dragče

    1. jun 2018 | 12:17

    Treba čuti i drugu stranu i ispitati sve detalje. Čudno mi je su ga tek tako udarile i onesposobile. Sa čime? Lončićem ga onesposobile? Da su ga htele ubiti onda su ga mogle i ubiti. Pre će biti da ih je on nekako izprovocirao jer su neobične i jer odudaraju od većine u selu. A selo, naročito u nekoj nedođiji, ume biti konzervativno i uzeti na zub svakoga ko odudara od većine i ko se ne uklapa u njihove stereotipe.

  • Lucifer 1.

    1. jun 2018 | 09:26

    Nema smisla dalje komenterisati, porodični poremećaj ličnosti,slučaj za prevaspitanje i medicinu, ako se bilo šta može uraditi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA