≫ 

NAJSLAĐA SKRIVENA KAMERA IKAD: Klinci pesmom "isprepadali" kupce, ovo nije nikad viđeno u Srbiji (VIDEO)

Kupci u jednoj prodavnici ostali u šoku. Svako ko je kupio napolitanke dobio nešto slatko između redova, a onda je zagrmelo nešto još slađe između rafova

  • 5

Kupci u jednoj beogradskoj prodavnici ostali su nedavno u šoku kada su se našli na "meti "skrivene kamere, a kada su uspeli da shvate šta im se dogodilo, iznenađenje su im ipak zamenili osmesi.

Naime, ništa nije slutilo da je u pitanju "ozbiljna nameštaljka", ljudi su lagano ulazili u prodavnicu, šetali između rafova, birali proizvode. Jedina, naizgled čudna stvar bio je raf na kojem su se nalazile isključivo napolitanke. A onda je sve "zagrmelo" i nastala je verovatno najslađa skrivena kamera u Srbiji ikad.

Ova slatka nagrada u vidu pesme bila je za svakog kupca koji je tog dana poželeo da kupi napolitanke, pa su tako ljubitelji ovog proizvoda dobili ne samo nešto slatko između redova (kako glasi slogan jedne reklame), već i nešto još slađe između rafova.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA