≫ 

Današnja vremenska prognoza (05. jun 2018. godine): Sunčano i toplo, uz povremene pljuskove (VIDEO)

O vremenskim prilikama na portalu Telegraf.rs redovno vas izveštavaju Kristina i Sara

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite Viva travel vremensku prognozu sa Kristinom i Sarom.

Ove letnje dane provedite sa agencijom Viva travel na prelepim plažama najtraženijih destinacija - Grčka, Italija, Turska,  Španija i Egipat.

U Srbiji će u utorak biti sunčano i relativno toplo. Sredinom dana i posle podne biće promenljivo oblačno, pongede sa pljuskovima i grmljavinom, a biće uslova i za grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima. Na istoku, severoistoku i na krajnjem severu biće suvo. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura od 14 do 20°C, maksimalna dnevna od 26 do 32°C.

U Beogradu u utorak sunčano i relativno toplo. Sredinom dana i posle podne na širem području grada uz jači razvoj oblačnosti očekuju se lokalni pljuskovi sa grmljavinom. Vetar slab do umeren, promenljivog pravca. Minimalna temperatura 18°C, maksimalna dnevna 30°C.

Sredinom dana i posle podne na širem području grada uz jači razvoj oblačnosti očekuju se lokalni pljuskovi Foto: Tanjug/Tanja Valič

U Srbiji u sredu i četvrtak biće promenljivo oblačno, veoma toplo, sparno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Ponegde se očekuju i grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima.

Maksimalna temperatura kretaće se uglavnom od 28 do 32°C. U petak vedro i tropski toplo, maksimalna temperatura biće ponegde i do 35°C. U petak krajem dana i tokom noći naoblačenje sa pljuskovima i grmljavinom, pa se u subotu očekuje nestabilno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

U Beogradu u sredu i četvrtak biće promenljivo oblačno, veoma toplo, sparno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Na širem području grada očekuju i grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnijim pljuskovima.

Maksimalna temperatura biće oko 30°C. U petak vedro i tropski toplo, maksimalna temperatura do 33°C. Krajem dana i tokom noći naoblačenje sa pljuskovima i grmljavinom, pa se u subotu očekuje nestabilno, ponegde sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom.

Iznad većeg dela Evrope umereno oblačno, u Moskvi, Parizu i Beču sa kišom. Najtoplije će biti u Atini sa maksimalnom dnevnom temperaturom do 36 stepeni.

Pogledajte jutarnju prognozu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA