≫ 

Gledaoci optužuju Memedovića da je pomogao takmičarki da se opari u kvizu "Potera": Pokazao prstom tačan odgovor?

Na snimku deluje da je zbunjenoj takmičarki pokazivao šta da pritisne

  • 14

Ljubitelji kviza "Potera" ponovo su optužili voditelja Jovana Mememodivića da je sinoć pomogao takmičaru da tačno odgovori i tako prekršio pravila ove popularne igre znanja.

125 grama maline u hipermarketu košta koliko kilogram iste na pijaci: Ko je ovde lud? (FOTO)

Na snimku koji je osvanuo na društvenim mrežama zaista se vidi kako se između čuvenog voditelja i takmičarke vodi izvesna neverbalna komunikacija.

- Blazar je vrsta a) jakne; b) galaksije; v) meduze? - glasilo je pitanje na koje takmičarka po sopstvenom priznanju nije dala odgovor.

Dok se čekalo da ona pritisne bilo koji taster, Memedović joj je, kako se na osnovu snimku pretpostavlja, jasno prstom pokazivao koji da izabere.

Slična scena ponovila se nakon drugog pitanja. Dok je zbunjena takmičarka Drgana razmišljala čime je sve to Sezan smatrao da treba predstavljati prirodu, voditelj joj je najpre nešto rekao, a onda opet prstom jasno ukazao na dugmiće.

Da li joj je dao upustva kako da pritisne bilo koji taster i nastavi igru ili je ženi otkrivao tačne odgovore na postavljena pitanja, ostaje da se vidi. No, gledaoce je ovakvo ponašanje zaista naljutilo, naročito stoga što ovo nije prvi put da se popularno TV lice sumnjiči za prevare.

U januaru ove godine pričalo se kako je jednom takmičaru klimanjem glave stavio do znanja da je odgovor na koji se nameračio tačan.

VIDEO Svinja umalo potopila poznatu voditeljku:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • seljak

    5. jun 2018 | 19:54

    Nije tacno da je pomogao takmicarki. Pravilo je da imas 5 sekundi za odgovor kada jedan takmicar pritisne svoj. Gospodja je predugo razmisljala i Jovan je samo sugerisao da treba da pritisne odgovor posto je dosta vremena proslo. Cak sam pomislio da joj odgovor nece priznati zbog isteka vremena

  • H

    5. jun 2018 | 19:31

    Jao ko je gledao juce kviz je video da je zena evidentno zbunjena i sva pogubljena. A toliko joj je "pomogao" da nije osvojila ni dinar.

  • Džo

    5. jun 2018 | 20:24

    Joj lada čujem ovakve optužbe gadi mi se sve nije tačno da joj je pomagao nego pozurivao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA