Novi carinski pas imao je veoma uspešan prvi dan na poslu

Pronađena je manja količina kokaina, kristal meta, LSD-a, nekoliko tableta ekstazija...

  • 0

Novi carinski službeni pas uspeo je u svojoj prvoj akciji da nanjuši drogu u vozilu, iako se radi o manjoj količini narkotika.

Uprava carina saopštila je da su carinici u saradnji sa policijom, na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom, uz pomoć carinskog službenog psa, pronašli i zaplenili manju količinu različitih vrsta droga.

OVO JE DŽEKS, pas koji otkriva drogu u Srbiji: Ništa ne može da mu promakne, kada oseti narkotike, počinje akcija (FOTO) (VIDEO)

Prekršaj je otkriven prilikom pregleda poršea čeških registarskih oznaka kojim su putovala trojica makedonskih državljana albanskog porekla.

U saopštenju se navodi da je službeni pas, kome je to bila prva akcija na terenu, uspeo da otkrije drogu u koferu putnika koji je sedeo na zadnjem sedištu iako je reč o manjim količinama.

Pronađena je manja količina kokaina, kristal meta, LSD-a, nekoliko tableta ekstazija, vagica za precizno merenje, merice, kao i testeri za proveru čistoće droge, piše u saopštenju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA