Ovaj snimak mnogi nisu uspeli da odgledaju do kraja: Maloletnik se iživljava nad mačkom dok njegovi drugari umiru od smeha (VIDEO)

Iako je redakciji Telegrafa poznat identitet mladića, njegovo ime nećemo da objavljujemo jer je maloletan

  • 30

Malo je reći da je snimak mladića koji maltretira mačku, koji je osvanuo na društvenim mrežama, šokirao javnost, jer ovakvu brutalnost na delu dugo nismo imali prilike da vidimo.

Na snimku se vidi kako maloletni M. Ž. iz Smedereva krvnički baca mačku po sobi, udarajući je pesnicama kada uspe da se dočeka na noge, da bi je onda ponovo istom snagom zavrljačio na drugi kraj stana. I tako nekoliko puta.

Posebno je strašan deo snimka na kom se vidi kako je mačka pokušala da se sakrije penjanjem na vrh vrata, a nasilnik koristi i ovu situaciju da joj naudi i iz sve snage zalupi ista vrata povređujući mačku koja se našla priklještena između njih i zida.

Levijatan se širi po Balkanu: Od nežnih grubijana sa fantomkama strepeće zlostavljači životinja i u Hrvatskoj (FOTO) (VIDEO)

I kada pomislimo da ne može gore, ovaj video nas demantuje, jer je vrhunac na kraju - dok posledni put baca mačku preko celog stana uz glasno smejanje, u kadar upadanju njegova dvojica drugara koji, poput njega, umiru od smeha.

Verovali ili ne, ovaj snimak zatekao je i članove Udruženja Levijatan koji često gledaju slične izlive brutalnosti nad životinjama.

- Od kada radimo ovo nam je, iz nekog razloga, jedan od najmučnijih snimaka. Ovo je zversko iživljavanje - kažu u Udruženju Levijatan.

Iako je redakciji Telegrafa poznat identitet mladića, njegovo ime nećemo da objavljujemo jer je maloletan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rale

    14. jun 2018 | 06:42

    Molim Levijatan da ga pronadju i da mu naparave isto sto i on macki da ga bacaju udarajau i da dozivi kako je to kad te neko jak maltretira a ti ne mozes nista.Tako ce najbolje nauciti lekciju nikakav razgovor sa psihologom ili bli kim ovome ne moze pomoci,ovaj decko u podsvesti priznaje samo strah i to mu treba prirediti

  • Marina

    13. jun 2018 | 20:57

    Mon Stručni. Treba ih pronaći i njima ovako nešto uraditi. Gde su ti rasli. Užas.

  • saj

    14. jun 2018 | 06:52

    pa sta ako je maloletan......tesko njemu,naci ce ga ljudi....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA