≫ 

Oči svih Srba na planeti ovog popodneva i večeri uprte su u nebo: Kristina šalje vetar u leđa orlovima da napune mrežu Švajcarske (VIDEO)

Vremenska prognoza do kraja dana (22. jun 2018. godine): Hladno uz pljuskove, grmljavinu i vetar

  • 3

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite Viva travel vremensku prognozu sa Katarinom, Kristinom i Sarom.

Ove letnje dane provedite sa agencijom Viva travel na prelepim plažama najtraženijih destinacija - GrčkaItalijaTurska,  Španija i Egipat.

Najavljeno zahlađenje u Beogradu i Srbiji nije najgore što nam se danas desilo. Padavine su već u jutarnjim satima napravile haos u celom Beogradu, Pančevu i Vršcu. Inače, Pančevo je pre tačno dve godine pogodio tornado i nezapamćeno nevreme, a danas je tolika poplava bila u glavnom gradu južnobanatskog okruga, da su pacijente u pančevačkoj bolnici morali da iznose napolje, na rukama, zbog opsadnog stanja. Opširnije o tome čitajte OVDE.

Delovi Beograda su bukvalno plivali u vodi: Preko Autokomande, Cvijićeve ulice, donjeg Dorćola moglo je samo u ribarskim čizmama i pod punom opremom za kišu i nepogode.

Ni u ostalim delovima Srbije nije bilo mnogo bolje: u Pančevu jaka kiša konstantno pada od devet časova ujutru, ulice su postale reke, a parkirani automobili su potopljeni. Ista situacija je i u Vršcu.

U Kalinjingradu je suvo i sunčano, Srbi se nadaju kiši golova i velikoj pobedi: Sara šalje vetar u leđa našim orlovima (VIDEO)

Zbog velike količine padavina, na teritoriji cele Srbije na snazi je narandžasti meteoalarm koji najavljuje opasne vremenske prilike.

Ne iznazite iz kuće bez gumenih čizama ili neke nepromočive obuće, kabanice i velikog kišobrana. Obucite se slojevito, jer temperatura jeste pala, ali je u zatvorenom prostoru prilično sparno, pa budite spremni za sve prilike.

Posle podne i uveče temperature će pasti za više od 10 stepeni. U toku večri i noći sa severa se očekuje razvedravanje, ali hladno vreme nastaviće se i tokom vikenda.

I u Beogradu se u toku večri i noći očekuje razvedravanje.

Oluja i ledeni talas se iz Srbije sele na jug: Od ponedeljka jake padavine u omiljenim srpskim letovalištima

Iznad većeg dela Evrope pretežno sunčano,najtopliji grad danas je bila Atina sa maksimalnih 33C, a u Kalinjingradu je bio lep i sunčan dan,  bez padavina. Sve je spremno za meč naše reprezentacije sa Švajcarskom, koji cela Srbija željno iščekuje. Atmosfera je sjajna, javljaju reporteri Telegrafa sa lica mesta. Tokom večeri će duvati umeren do jak jugozapadni vetar.

Temperatura na početku meča će iznositi 15 stepeni, a na kraju će se spustiti na 11. podeok.

Jedine padavine koje priželjkujemo za ovaj deo Rusije jeste da kiša golova bude u protivničkoj mreži. Našim orlovima želimo svu sreću u večerašnjem meču a vama prijatan i lep predstojeći vikend.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA