Za turistima na grčkoj plaži ostao izmet, limenke piva i kora od dinje: Svi su odmah rekli da su Srbi krivi (FOTO)

- Balkanska posla, ništa novo - samo je jedan od komentara na ovaj prizor

  • 12

Sezona letovanja je u jeku i svi znamo da je grčka omiljena srpska destinacija. Znamo, takođe, i da nas, Srbe, nazivaju "paradajz turisti". Zato je, valjda, najlakše uperiti prstima u "paradajz turiste" za sve što se na plaži dogodi. U celoj toj priči najviše čudi kad i mi sami opletemo jedni po drugima, kao što smo uradili u slučaju najnovije fotografije objavljene na jednoj grupi.

Pakao srpskog turiste u Grčkoj: Obišao parkirane automobile, pa mu naplatili kaznu od 780 evra, oduzeli auto i dozvolu - i tu nije kraj (FOTO)

Na slici se jasno vidi da je neko ceo dan uživao na jednog grčkoj plaži, a pri kraju dana, kad je polazio, ostavio sa sobom smeće. Limenke piva, kore od dinje, flašicu vode... I to sve začinio brabonjčićima izmeta.

Nakon objavljivanja fotografije, članovi grupe su se utrkivali ko će pre da kaže da su sigurno Srbi ostavili đubre za sobom.

- 100% naši - napisao je jedan.

- Balkanska posla, ništa novo - dodao je drugi.

- Ako su naši, neka ih je sramota do neba. Za druge me baš briga kakvi su, ali ne bi trebalo da mi budemo takvi - nadovezao se treći.

Komentari na sliku/ Foto: Facebook/Live from Greece

Zanimljivo je kako smo odmah skloni napadanju svog naroda, a da prethodno nismo ni pogledali da li bi to mogao biti neko drugi. Retki su oni koji su u komentarima stali na stranu Srba.

- Po jelovniku bih rekla da je neko iz EU - napisala je jedna žena.

- Ne bih se ni ja kladio da ovo nisu neki zapadnjaci, a možda čak i Grci - nadovezao se drugi korisnik.

- Garant Brazilci - zaključio je treći.

- Ja sam ozbiljno mislio na Grke, a bogami ni ostale zapadne kulture ne zaostaju mnogo. Mi imamo naviku da uvek sebe prvo krivimo, a nevaspitane stoke ima u svim narodima, narocito tamo gde se to strogo kaznjava.

Napišite nam u komentaru šta vi mislite čiji bi ovo ostaci mogli biti.

VIDEO: Zbog seksa na plaži im preti zatvor na Tajlandu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    9. jul 2018 | 21:41

    SAMO JEDNO JE ISTINA DA NA SVIM PLAZAMA U GRCKOJ IMA PUNO OPUSAKA I DA MNOGO DAMA PUSI NA PLAZI PO NAJVECEM SUNCU STO JE NEZDRAVO-OPASNO!!! KORPI ZA ZA ODLAGANJA ODPADAKA IMA DOSTA KAO I KONTEJNERA !!! GRCKA JE POJAM I TAMO SE COVEK OSECA KAO KOD KUCE !!!!

  • Katastrofa

    9. jul 2018 | 14:07

    Ko god da je, kazniti kad po novcaniku. Mi kao narod smo nekulturni, nevaspitani, bahati... U Srbiji smeca svuda gde se okrenes, na autobuskim stajalistima, plazama, ulici i niko se ne trudi da bilo sta preuzme. Komunalna policija postoji ali je problem gde je? Zakon postoji a ne postuje se i nije isti za sve. Svugde na zapadu se nasi Srbi ponasaju u skladu sa njihovim zakonom jer je isti za sve i kazne su visoke. Grci su dozvolili da se nasi tako ponasaju jer su hteli da privuku sto vise nasih turista i navikli ih da se ne naplacuju kazne, da se hrana na tone unosi protiv onoga sto sme da se unese. Sa tim su izgubili autoritet i sad ga je tesko uspostaviti, zarad para. Braco Grci, naravoucenije- po novcaniku i bice rezultata odmah...

  • VladimirR

    9. jul 2018 | 13:12

    Nisu Srbi. Mi zakopamo svoje đubr + nema paradajza. Ovo su neki koji smatraju da postoje službe zadužene da posle njih pokupe ostavljeno đubre.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA