≫ 

Nestala devojčica i njen brat iz sela kod Kladova: Pomozite da ih nađemo (FOTO)

Devojčica je juče oko podneva kazala da ide kod drugarice, a njen brat je rekao da odlazi da pomogne prijatelju oko nameštanja crepa

  • 1

I.V. (13) iz sela Podvrška kod Kladova nestala je juče, kao i njen brat Lj.V. (25) i od tada im se gubi svaki trag. U policiji nemaju nikakvih informacija o njima.

Obrt u slučaju nestale Kristine Videnović: Poslala je mejl stravične sadržine, optužuje roditelje i ujaka za zlostavljanje

- Majka sumnja na najgore! Nestala je zajedno sa svojim bratom po majci LJ.V. (25) sa kojim je živela zajedno u kući. Devojčica je juče oko podneva kazala da ide kod drugarice, a njen brat je rekao da odlazi da pomogne prijatelju oko nameštanja crepa – kaže za "Alo" prijateljica njenih roditelja, dok majka devojčice plače i zapomaže.

Majka je videvši da joj ćerke nema, sinoć pozvala drugaricu kod koje joj je ćerka kazala da odlazi. Kako drugarica nije ništa znala o tome, pozvali su i brata LJ.V., ali i on je bio nedostupan.

- Onda smo pozvali policiju, ali do sada ni traga detetu. Majka sumnja da je nikada više neće videti živu. Što se brata LJ.V. tiče, on je dobar momak, vredan, šta mu je ovo trebalo... – kaže nam prijateljica ove porodice.

Devojčica I.V. je u trenutku nestanka na sebi imala gornji deo trenerke crne boje sa aplikacijom adidasa na leđnom delu, majicu plave boje sa aplikacijom na grudima, pantalone krem boje i patike bele boje.

Mole se svi oni koji imaju bilo kakvu informaciju vezanu za nestanak maloletne I.V. da se jave u najbližu policijsku stanicu ili pozovu broj telefona 019/801-444, PO Kladovo.

VIDEO Pronađena deca koja su nestala u pećini:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA