≫ 

Maloletnik maltretira beskućnika, drug sve snima za Instagram: Stravično nasilje u Inđiji zgrozilo je Srbiju (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Gnusan video je zgrozio Srbiju

  • 7

Na Instagram stranici Pokreta Levijatan, koji se inače bori za zaštitu životinja, osvanuo je uznemirujući snimak iz Inđije na kome se vidi kako mladić prilazi beskućniku Milanu Škari (64) i udara ga nogom u gornji deo tela.

Na snimku se vidi kako mladić prilazi Škari, koji uzima kesu sa zemlje. Odmah mu se obratio grubim tonom, rečima "Šta pišaš tu", a onda ga iz sve snage šutnuo. Od siline udarca beskućnik se srušio na zemlju.

Meštani ovog sela ne smeju iz kuća: Kad ih vidi agresivni komšija, iskoči sa sekirom u rukama. Policija ne preduzima ništa (FOTO)

Tu se snimak završava. Sumnja se da je drugi mladić, takođe maloletan, snimio video, koji je ubrzo postavio na Instagram, a neko je brzo reagovao, pa je snimak dospeo u posed Levijatana, te su obavešteni i nadležni.

- Napad se dogodio 10. jula, oko 17 časova poslepodne. Milan Škara vraćao se iz Inđije i na ulasku u naselje stao uz put da mokri. U blizini su se nalazili mladići i majka M. S. Navodno, iz tog razloga, M. S. je prvo zapretio čoveku, a zatim nasrnuo na njega i udario ga nogom u telo da je starac odmah pao. Drugi mladić je snimao telefonom i postavio snimak na društvenu mrežu - potvrđeno je medijima u MUP-u, a osumnjičeni maloletnici M.S. (17) i R.S. (17) su odmah nakon prijave pronađeni.

Od njih su uzete izjave o napadu na beskućnika Milana Škaru i dostavljene uz Izveštaj na odluku tužiocu.

Levijatan je objavio gnusana video da svojoj zvaničnoj stranici uz opis:

"Pojačajte ton. Ma koliko mislili da ovo nema veze sa životinjama IMA. Ovakvi maltretiraju slabije od sebe. Ovaj snimak je možda nešto najodvratnije što možemo da vidimo od adolescenta. Ovaj jadni čovek koji nema ni krov nad glavom ni ko da ga zaštiti i posle udarca pokušava da objasni lokalnom “mangupu” -a mi ti poručujemo : Mangupe, nisi mangup. To ćemo ti pokazati počevši od sada."

Pogledajte video:

 

VIDEO Bahati Kinezi se tuku mesom:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar M

    13. jul 2018 | 15:26

    Sutra ce I svoje roditelje tuci. Popravni dom, za pocetak.

  • file

    13. jul 2018 | 14:46

    Ovog idiota obavezno kazniti !! Udara starog i bezduznog coveka !!

  • Lucifer 1.

    13. jul 2018 | 15:22

    Jesu još maloletnici ali treba da su svesni toga šta rade, ako nisu onda prevaspitati da budu ili na lečenje, za život među ljude nisu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA