Gotova "kriza" sa tablicama: Od sledeće nedelje svi će moći da registruju svoj auto

Tablice će moći odmah da se izdaju građanima

  • 6
Tehnički pregled automobila, registracija vozila Foto: Marko Jovanović

Načelnica Uprave za upravne poslove Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Zorica Kasalica najavila je da će od sledeće nedelje sve policijske uprave u Srbiji imati dovoljan broj registarskih tablica.

Ona je kazala da je problem nedostatka registarskih tablica otklonjen u gotovo svim policijskim upravama i najavila da će svi zahtevi građana biti rešeni po hitnom postupku u narednih nekoliko dana.

Putarina u Srbiji skuplja za domaće vozače nego za strance

- Zahvaljujući zajedničkim naporima MUP-a i Zavoda za izradu novčanica i kovanog novca, problem sa nedostatkom registarskih tablica prevaziđen je gotovo u svim policijskim upravama koje prethodnih dana nisu imale dovoljne količine, kako bi mogli odmah da ih izdaju građanima - rekla je Kasalica.

Ona je rekla i da će sutra po hitnom postupku biti rešeni svi zahtevi građana u policijskim upravama u Novom Sadu i Čačku i policijskim stanicama u Vlasotincu i Aleksincu, tokom vikenda u policijskoj stanici Knjaževac, a početkom nedelje i u policijskim upravama u Kraljevu i Vranju.

VIDEO: Ovako izgleda tehnički pregled vozila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Moon

    20. jul 2018 | 00:25

    U jednom gradu u Srbiji ova recenica " po hitnom postupku" u prevodu znaci " da sacekas da popiju kafu, dok se ispricaju, pa te prime,pa te vrate za jos nesto sto su zaboravili da ti kazu da treba, pa dodjes sutra dan da ti kazu da je sistem pao, pa ti nadju poreklo neke prababe negde u vraziju mater pa im treba njena umrlica iz rodnog kraja i cetvrti dan je taj hitan slucaj gotov 😂 Sta god da je od dokumenata u pitanju tako je kod nas.A ja od sutra overavam dokumenta,neka mi Bog pomogne samo😂

  • Vlasotince

    19. jul 2018 | 21:59

    Kako ce da rese po hitnom postupku kad je jedna radnica na odmoru a druga nece da radi! A zajedno ne mogu da rade jer se mrze. Šalteruša ce opet da izmislja pravila a mi obicni gradjani imamo pravo da cutimo i cekamo!

  • V

    20. jul 2018 | 09:00

    Da su sankcije pa i da razumem nema materijala ili ko zna sta, a ovako mi je ovo toliki propust da bi na zapadu ministar policije bio smenjen. Toliko o postovanju gradjana ove zemlje od strane vladara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA