Stefanović tvrdi da je slučaj napada na novinara Cvetkovića neobičan i da nema smisla

Stefanović smatra da je u najmanju ruku čudno što nema rupa od metaka, čaura, izbušenih kola i svedoka, koji su kako je Cvetković rekao bili sa njim.

  • 6

Slučaj novinara Stefana Cvetkovića u najmanju ruku je neobičan, rekao je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, te da tu nažalost tu nema novosti, iako je Cvetković kontaktiran nakon medijskih navoda o oružanom napadu na njega.

Novinaru Stefanu Cvetkoviću oduzet pasoš: Vraćen sa granice sa Rumunijom

- Tužilac ga je zvao i on u tom razgovoru praktično nije rekao ništa. Tužiocu je rekao da mu treba još četiri, pet dana da se sabere, prikupi informacije i da mu se obrati - rekao je Stefanović nakon svečanosti povodom uručenja rešenja za prijem u stalni radni odnos u MUP diplomiranim studentima Kriminalističko-policijske akademije.

Stefan Cvetković Foto: Facebook

Ministar kaže da je tužilac konstatovao da događaj nije prijavljen nijednom državnom organu. Kako kaže, Bela Crkva je mala opština i sigurno bi neko čuo i jedan pucanj, a ne ceo rafal.

Stefanović smatra da je u najmanju ruku čudno što nema rupa od metaka, čaura, izbušenih kola i svedoka, koji su kako je Cvetković rekao bili sa njim.

Nebojša Stefanović

- Nameće mi se zaključak da se tu nešto ne slaže, kao i u priči otmici - rekao je on podsećajući na sporne detalje Cvetkovićeve priče - gde je otet, kako je zvao i slao poruke porodici, gde i kako su ga otmičari pitali gde da ga ostave, u kom delu grada...

Ministar je istovremeno apelovao na građane da sve što znaju prijave policiji, kako ona ne bi reagovala na osnovu medijskih senzacija.

- Sve ćemo uvek ispitati, ali ovako nešto nema smisla - zaključio je Stefanović.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mirsad Mihailović

    20. jul 2018 | 13:20

    Нико у Белој Цркви није чуо рафале из аутоматског оружја, то је просто немогуће.

  • Andrea

    20. jul 2018 | 13:46

    U vezi Cvetkovića sve treba ispitati, mnogo nelogičnosti je u njegovom slučaju.

  • Dragan R.

    20. jul 2018 | 13:44

    Moguće je da je Cvetković previše gledao akcione filmove. Hoće to kad neko umisli da je bitan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA