≫ 

Strašan odron na putu prekinuo saobraćaj: Poplavljeni delovi Kraljeva, u maloj Albaniji voda prodrla i u kuće (FOTO) (VIDEO)

I u delu Ribnice, na potezu Voćareve livade – Kovači poplavljena su dvorišta, a ponegde je voda prodrla i u kuće

  • 0

Snažno nevreme praćeno gradom danas oko 16 časova pogodilo je Kraljevo. Poplavljeni su delovi naselja Beranovac, Jovac i Vrba gde odvodni kanali nisu uspeli da prihvate veliku količinu vode. Ekipe sektora za vanredne situacije trenutno ispumpavaju vodu iz poplavljenih kuća. Za kratko vreme palo je neverovatnih 57 litara kiše po metru kvadratnom, a jak odron je prekinuo sabraćaj na putu Kraljevo - Kamenica.

U poplavama uništena sela kod Kraljeva: Stradao i Hram Svetog Save, domaćinstva odsečena od sveta, urnisani putevi (VIDEO)

Osim Beranovca i Jovca i u delu Ribnice, na potezu Voćareve livade – Kovači, koji Kraljevčani zovu Mala Albanija poplavljena su dvorišta, a ponegde je voda prodrla i u kuće.

Pogledajte kadrove snimljene iz automobila koji je danas popodne prošao potezom od Voćarevih livada prema Kovačima:

Zbog velike količine kiše koju nisu mogli da prime odvodni kanali i propusti, danas popodne poplavljena su brojna domačinstva u ovom delu Ribnice.

Građani pokušavaju da usmere vodu da otekne iz dvorišta, a nekoliko ekipa vatrogasaca-spasilaca Sektora za vanredne situacije su na terenu i pokušavaju da ispumpavanjem vode pomognu da štete poplavljenih domaćinstava budu manje.

VIDEO: Dva kraljevačka naselja treći put poplavljena za sedam dana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA