Ova greška u Slagalici nasmejaće svakoga ko iole poznaje geografiju! (VIDEO)

Da je učesnik odgovorio tačno, ostao bi uskraćen za bodove...

  • 24

Organizatori popularnog kviza "Slagalica" na RTS napravili su ozbiljnu grešku u pripremi jednog pitanja. Naime, oni su američki grad Klivlend "pomešali" sa saveznom državom.

Oglasio se RTS posle dva dana nakon velike greške u "Slagalici" zbog koje im se smejalo pola Srbije (VIDEO)

U pitanju je igra "Ko zna zna", a pitanje je glasilo "U kojoj se američkoj državi nalazi muzej Rokenrola?". Tačan odgovor mogao bi da bude samo Ohajo, država u kojoj se nalazi grad Klivlend.

Međutim, ponuđeni odgovor na pitanje o državi bio je "U Klivlendu". Plavi igrač, koji je dao pogrešan odgovor i rekao "U Tenesiju" ostao je zbunjen kada je video tačan odgovor.

Da je, kojim slučajem, rekao Ohajo, morao bi sigurno da pred voditeljkom Slagalice u programu održi i čas geografije ili bi bio uskraćen za bodove.

Ovo nije prvi put da se u "Slagalici" provuče greška. Pre manje od mesec dana, tačnije 23. jula, kada u istoj igri  kompjuter je dao pogrešan odgovor na pitanje "Na kom instrumentu svira Kemal Gekić?". Umesto klavira, na ekranu je pisalo violina.

(M. Beljan)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Даца

    12. avgust 2018 | 20:58

    Чак и са понеком грешком Слагалица вреди више од свих фарми и парова заједно... камо лепе среће да је гледа бар приближно људи колико и ове „емисије„...

  • Viktor

    12. avgust 2018 | 21:31

    "Slagalica" je divno zamišljena emisija koju upropašćuju voditeljke neinventivnim, sterilnim i nekreativnim vođenjem i onda kao " šlag na tortu" gluposti i greške uredništva sa propustima u pitanjima znanja... Zar je to javni servis?

  • Bojcica

    12. avgust 2018 | 21:28

    Nema vise ni Milke Canic. Nema ni Zivojina Celica. Sve se nekako raspada kviz. Asocijacije sve gluplje, korak po korak u svari postao raskorak. Šteta, žao mi je. Od dobrog kviza, postao procesan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA