Groblje strave i užasa u Mačvi: Tuđman pokazivao penis i urinirao po grobovima mladih devojaka

Jedan doseljenik, skrenuo sa uma, navrzao se na meštanke

  • 8
Egzibicionista, manijak Foto: Shutterstock

Groblje u Mačvanskom Prnjavoru mesto je od kog žitelji sela zaziru. Jeza podilazi i od divljeg životinjskog sveta, ali i od manijakalnih ljudi.

Na mestu večnog počinka najmilijih vlada strah: gamižu zmije otrovnice, skupljaju se psi lutalice, sve je zaraslo u korov i ostrugu, svugde su legu ose i stršljenovi. Mesto je svedok pravih horor priča.

Zmije pojurile žene na groblju u Mačvi, grob ostao neokađen: Da bi prišli mestu gde im počivaju najmiliji, meštani nose hladno oružje sa sobom (FOTO)

Kako se priseća Slavica Jovanović iz Mačvanskog Prnjavora, ranije je bio slučaj da je manijak spopadao i žive i pokojne žene.

Foto: Slavica Jovanović

- Izvesni doseljenik iz Hrvatske, poznatiji po nadimku Tuđman, koji je inače rodom iz Petkovice, ali se, kažu, turio s pameti, ide po grobovima i ženama pokazuje penis i urinira po grobovima mladih devojaka, te su mnogi ubeđeni da je u nekoj satanističkoj sekti. Zavlači se po napuštenim placevima, kućama i vikendicama i presreće žene - priča Slavica.

On obožava Tuđmana i nosi njegovu sliku u novčaniku, čak je i prešao u katoličku veru, zato je i dobio nadimak Tuđman.

- A sad, pored ovog manijaka i sataniste, koji presreće žene po usamljenim grobovima, navrzle se i avgustovske zmije, stršljenovi, psi lutalice - navodi Svetlana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gidri

    4. septembar 2018 | 12:07

    Pa takav je bio i pravi Tudjman..

  • Qrta

    4. septembar 2018 | 12:49

    Kako ih nije sramota da pričaju bilo šta a groblja im zarasla u trnje i ostrugu?! Koga čekaju da im sredi groblje? Koliko ja znam sela nemaju komunalnu službu i treba sami da čiste oko grobova svojih pokojnika. U mom selu je groblje kao park a sami ga održavamo.

  • Ja...RS

    4. septembar 2018 | 11:37

    Hahaha i niko nista ne preduzima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA