≫ 

Nišlijka je napravila žurku za pamćenje zbog razvoda, a sada baka njenog bivšeg muža ima jedno važno pitanje za nju (FOTO)

- To što je uradila je stvar njene savesti i njenog vaspitanja – ovako je Ljubinka Đokić, baka bivšeg supruga Jelene Rupar prokomentarisala njenu nedavnu nezapamćenu feštu

  • 25

Nišlijka Jelena Rupar (35) je nedavno u blistavo beloj venčanici sa bidermajerom u rukama i deverušama koje su joj nosile venčanicu proslavila ekstravagantnom žurkom razvod braka, rođendan i trudnoću. Sada se oglasila baka njenog doskorašnjeg supruga Danijela.

Mirjana se sredila kao za svadbu, pozvala goste, a mladoženje nema: Lumpovala zbog 30 godina razvoda, a tek da vidite venčanicu i tortu (FOTO) (VIDEO)

- Nek joj je sa srećom, to što je uradila je stvar njene savesti i njenog vaspitanja. Samo se pitam gde ode onolika njena ljubav sa mojim Danijelom i deset godina njihovog zajedničkog života – ovako je Ljubinka Đokić, baka bivšeg supruga Jelene Rupar prokomentarisala njenu nedavnu nezapamćenu feštu kojom je proslavila razvod i najavila rođenje deteta sa drugim čovekom.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by jelena rupar (@byrupar) on

 

Danijelova baka i deda Tihomir žive u doljevačkom selu Malošište gde su odgajili unuka i njegovu sestru nakon prerane smrti njihovih roditelja.

ZA RAZVOD SAZNALI OD DANIJELOVOG STRICA

- Otac im je umro u trideset prvoj, a majka u četrdeset petoj godini, mi smo im posle toga bili i otac i majka. Danijel je sa Jelenom bio od 2007. godine, uzeli su se nakon njegovog povratka iz vojske. Bili su srećni, mnogo su putovali, on je otišao u Nemačku na rad u nameri da čim se sredi i Jelenu povede u ovu zemlju. Za njenu nameru o razvodu saznali smo od Danijelovog strica i strine, nama ništa nije ni rekla niti nam je unuk o tome pričao – kaže Ljubinka.

Priznaje da ih je odluka o razvodu iznenadila, a još više način na koji ga je bivša snaja proslavila.

- Očigledno da se nešto promenilo, moguće i da se neko treći umešao... Čula sam da je Danijelovoj strini kazala da joj je dosta obaveza, da hoće da živi... Ja joj svako dobro želim, dok je ovde dolazila poštovali smo se. Vest da je slavila razvod nije nas mnogo iznenadila znajući šta smo sve o njoj čuli od ljudi koji je poznaju. To je njen izbor i njeno pravo, budućnost će pokazati da li je to za nju bilo dobro – zaključila je Ljubinka.

VIDEO: Mirjana slavi 30 godina od razvoda!

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavoljub Denic

    13. septembar 2018 | 09:27

    ORTODOKSNA SELJANKA, VIDI JOJ SE NA FACI, A I ČINOM KOJIM JE TO SVE POKAZALA.

  • dejan

    13. septembar 2018 | 11:49

    mislim da on treba da slavi , spasao se ove bede

  • Miloš

    13. septembar 2018 | 09:06

    Muškarci pazite kakve skotove ženite...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA