Stao je na semafor da propusti pešake kada mu se devojčica bacila na haubu: Prevaranti glume nezgode, pa ucenjuju vozače

Sreća pa sam odreagovao smireno i zaustavio odmah auto koji je bio iza mene i zadržao ih dok ne dođe patrola da mi budu svedoci, priča vozač iz Prokuplja

  • 15

Na adresu Prokuplja na dlanu stiglo je upozorenje čitaoca u kojem navodi da se pojavila grupa koja lažira saobraćajne nezgode, kako bi uzeli novac od vozača.

Čitalac je želeo da upozori građane da su se pojavili pojedinci u Prokuplju koji glume nezgode na pešačkom prelazu, a onda vozače ucenjuju novcem.

Brže do novca: Zapisnik o saobraćajnom udesu sada se direktno šalje osiguravajućim društvima

- Meni se to desilo pre neko veče. Bio sam u kolima sa porodicom i kretali smo se iz pravca autobuske ka centru grada. Dolazimo do pešačkog kod zgrade suda i vidim da ga prelazi više osoba. Stanem i pustim ih da prođu, međutim u jednom trenutku jedna devojčica se vrati i baci mi se na haubu. Zatim je legla ispred auta, a ostali su pritrčali - priča on.

Jedna osoba je počela da viče: "Ubi mi dete, ubi mi dete".

Prevaranti skaču pod automobile, Foto: Pixabay

- Sreća pa sam odreagovao smireno i zaustavio odmah auto koji je bio iza mene i zadržao ih dok ne dođe patrola da mi budu svedoci, pošto su oni sve videli.

Pozvao sam policijsku patrolu i kada su videli da imam svedoke i da ništa ne mogu da urade onda su "oštećeni" promenili izjavu i počeli da pričaju kako je dete bolesno i palo samo ispred mog auta bez ikakvog kontakta sa autom i da sam ja izašo da im pomognem.

Naravno i on je prihvatio takvu izjavu i posle davanja izjava tužilac ih je pustio.

- Bitno je da se upozore građani da će ovako nešto raditi sve češće i da postoji mogućnost da dok se mi napolje raspravljamo neko uđe u auto i ukrade torbicu, telefon ili slično - navodi svoje iskustvo čitalac.

(Telegraf.rs/Prokuplje na dlanu)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Даре

    23. septembar 2018 | 20:31

    Само кажеш да имаш камеру на ретровизору и нема проблем

  • N.N.

    24. septembar 2018 | 00:57

    Pazite ovo. Javni tužilac, kada utvrdi da vozač nije kriv, ne podiže krivičnu za ove za lažno prijavljivanje udesa, traume za vozača itd.

  • Kiza

    23. septembar 2018 | 22:10

    Pa zbog takvih slucajeva svaka kola u Rusiji imaju kameru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA