Došlo vreme da se ogrejemo: Nemojte se iznenaditi ako radijatori sutra budu topli

Počinju tople probe

  • 10

Za predstojeću grejnu sezonu obezbeđeno je dovoljno energenata, naveo je danas ministar energetike Aleksandar Antić i dodao da će sutra početi funkcionalne, tople probe radijatora.

Oni koji se greju na radijatore, danima se smrzavaju: Drugima su TA peći uključene, iz dimnjaka kulja dim, a kada će i ostalima da bude toplo?

- Potpuno spremni ulazimo u grejnu sezonu i poruka za sve građane Srbije koji su na daljinskom sistemu grejanja je da će im stanovi biti topli ove godine - poručio je Antić.

- Kada je snabdevanje gasom u pitanju apsolutno smo spremni, ne dugujemo ni dinara "Gaspromu" za isporučeni gas. Gasa imamo dovoljno, mazuta ima dovoljno na tržištu i svih ostalih energenata tako da ne postoji bojazan ni u jednom gradu da će biti nekih značajnijih problema - kazao je Antić.

(Telegraf.rs/RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • M

    1. oktobar 2018 | 09:47

    Ova drzava je nenormalna, sedim u zimskom odelu u stanu za koji placam grejanje cele godine, a vi mi gledate tu nekih 12 stepeni da pustite grejanje??? Pa nismo pingvini alo...

  • Ocim

    30. septembar 2018 | 13:54

    Ma jok Uzicu su to ledene probe.Jedino u zimskom periodu, kad greju znaju da nam naprave iznenadjenje tako sto nam puste grejanje po citava tri sata pre i tri sata posle podne.Tako Uzicani misle da ,,Toplota"vodi racuna da nam se ne pregreju prostorije.

  • Београђанка

    30. septembar 2018 | 20:41

    Молимо власт у Београду којој смо својим гласовима омогућили да владају да поштено од ујутро пусте грејање. Народ се разболео, климе палимо, струја се троши а рачун папрени за инфостан плаћамо иако нема грејања. Будите људи

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA