≫ 

Veliko prijateljstvo prekinula je tragična smrt malog heroja: Miletić plakao ko kiša na sahrani svog Dukija! (FOTO) (VIDEO)

Velika tuga za malim Dukijem

  • 30

Dušan Torodorvić (6), hrabri dečak koji je pre sedam dana preminuo u bolnici u Barseloni,  sahranjen je danas u 13 časova u rodnom selu Kušiljevu kod Svilajnca.

Među brojnim ljudima koji su došli da daju poslednji pozdrav malom Dukiju bio je i njegov omiljeni fudbaler Partizana Nemanja Miletić.

>>> Zbogom, Duki šampione: Ispraćaj anđela koji nam je vratio izgubljene nade, a sada smo njegove sahranili sa njim. Himna Partizana, lopta i crno-beli baloni na oproštaju (FOTO) (VIDEO)

U momentu kada je kovčeg stigao na groblje i kada su crno-beli baloni pušteni u nebo svi prisutni su zapevali pesmu "Volim te, Partizane", koju je mališan voleo. Suza suzu stizala je za mališanom koji je ujedinio Srbiju.

Među okupljenima bio je i Dušanov omiljeni fudbaler Nemanja Miletić koji je zaista teško podneo smrt svog malog prijatelja.

Glumac Bojan Perić i fudbaler Nemanja Miletićna sahrani Dušana Todorovića; Printscreen: Youtube/TvCentar
mali Duki u Barseloni nije želeo da upozna Mesija već Nemanju Miletića iz Partizana; Foto: Instagram, Facebook/TV CENTAR

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djuka Cg

    6. oktobar 2018 | 18:22

    Bože dragi kakva tuga i kamen bi proplakao

  • EvoneznamBogumi...

    6. oktobar 2018 | 19:06

    Boze, ne uzimaj nam decu! 😖

  • 344а

    6. oktobar 2018 | 20:46

    Ево и ја као делија баш загрижени пустих сузу... Дукице наш златни нека те анђели небески чувају. Надао сам се да ћеш за неких 15 година бити стрелац у вечитом дербију.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA