≫ 

Eksplozija u fabrici "Milan Blagojević" u Lučanima: Ima povređenih

Stepen povreda radnika nije utvrđen

  • 2

Z.N. (53) povređen je u eksploziji prese u fabrici "Milan Blagojević - Namenska" iz Lučana.  On je primljen na odeljenje hirurgije sa lakim telesnim povredama, opšteg dobrog stanja i ima povrede mekih tkiva.

Incident se dogodio u pogonu raketnog goriva oko osam časova. Povređeni je odmah prevezen u Urgnetni centar čačanske bolnice.

Stravična eksplozija u rafineriji u Bosanskom Brodu odnela jedan život: Pronađen radnik koji je preminuo, nije mu bilo spasa (VIDEO)

Radnik je primljen na odeljenje hirurgije sa lakim telesnim povredama, opšteg dobrog stanja i ima povrede mekih tkiva - kazala je portparolka Opšte bolnice u Čačku dr Biljana Kočović.

Referent za odnose sa javnošću ovog lučanskog preduzeća Milka Jovanović Božić kazala nam je da je po hitnom postupku formirana stručna Komisija za ispitivanje okolnosti pod kojima je došlo do povređivanja radnika.

Analizom snimka video nadzora utvrđeno je nepoštovanje propisa rada od strane povređenog radnika koji je suprotno propisima pre završetka ciklusa rada prese ušao u prostoriju u kojoj se presa nalazi – navode u ovoj fabrici.

VIDEO: U aprilu je gorela fabrika nameštaja 

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zanimljivo

    10. oktobar 2018 | 11:20

    Mnogo je nešto nesreća za poslednju nedelju i kod nas i u okruženju?! Nadam se da je samo slučajnost.

  • Vavilonac

    10. oktobar 2018 | 10:45

    Opet?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA