Jeziva smrt na kruzeru: Ubio ženu, vukao je ka terasi, kad ga je prolaznik pitao što je to uradio, dobio je stravičan odgovor

Kenet je suprugu ubio u utorak uveče, a slučaj istražuje FBI zato što se ubistvo dogodilo u vodama SAD

  • 2

Kenet Manzanares (39) iz SAD osumnjičen je da je ubio svoju suprugu Kristi na kruzeru jer navodno nije htela da prestane mu se smeje.

Ekatarina ubila muža otrovom koji je koristio KGB: Hladnokrvno je bankaru poslužila poslednju večeru zbog ljubavnice Olge!

Njeno telo pronađeno je u sobi bračnog para na kruzeru sa više povreda glave, dok su pripadnici obezbeđenja na odeći i rukama Keneta Manzanaresa pronašli tragove krvi, navodi se u sudskim dokumentima.

Kenet je suprugu ubio u utorak uveče. Slučaj istražuje FBI zato što se ubistvo dogodilo u vodama SAD, piše "BBC".

Jedan od svedoka navodi da je ušao u sobu bračnog para pre nego što su stigli pripadnici obezbeđenja, kao i da je video kako osumnjičeni telo svoje supruge vuče ka balkonu. Svedok navodi da je potom telo žene uhvatio za noge i „povukao je unutra“.

Nakon toga, pitao je Manzanaresa šta se dogodilo, a on je navodno rekao: “Nije htela da prestane da mi se smeje“. 

Tokom ispitivanja Manzanares je rekao: "Moj život je gotov".

Ubistvo se dogodilo na Emerald princes kruzeru koji je sa 3.400 putnika iz Sijetla u nedelju krenuo na sedam dana dugo putovanje. 

Kako se navodi, u trenutku ubistva na kruzeru je bilo još članova porodice Manzanares, ali detalji o njima nisu objavljeni.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA