Superpolicajac: Ubio četvoricu od petorice usmrćenih terorista

Videvši kolegu koji je povređen, kao i da teroristi izlaze iz automobila s noževima, mačetama i sekirama, policajac je izvadio oružje i usmrtio četvoricu

  • 15

Jedan policajac je usmrtio četvoricu od petorice ubijenih terorista u katalonskom obalskom gradu Kabrilu.

Ovo su imena osumnjičenih za terorističke napade u Španiji (FOTO)

Pojavio se prvi snimak napada u Barseloni: Kombi smrti munjevito gazi ljude na ulici! (VIDEO)

Šef policije Đozep Ljuis Trapero, koji vodi istragu o terorističkim napadima koji su se dogodili u četvrtak i petak, rekao je medijima da je jedan policajac ubio četvoricu.

- Nije mu lako... Iako je profesionalac... - rekao je Trapero.

Prema pisanju katalonskih medija, patrola policije se nalazila na kontrolnom punktu kada su teroristi naleteli automobilom, pregazili tri osobe i udarili u policijski automobil.

- Videvši kolegu koji je povređen, kao i da teroristi izlaze iz automobila s noževima, mačetama i sekirama, policajac je izvadio oružje i usmrtio četvoricu. Peti napadač je uspeo da pobegne i da ubode jednog pešaka, pre nego što ga je usmrtio drugi policajac - navodi "Vangvardija".

Kako se navodi, policajac koji je usmrtio četvoricu terorista trebalo je da ode na odmor ove nedelje, a nadležni su naveli da će mu biti ponuđena pomoć psihologa zbog akcije u kojoj je učestvovao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA