≫ 

Evakuisana železnička stanica u Francuskoj: Uhapšen osumnjičeni koji je nosio lažni pištolj (VIDEO)

​Rečeno je da je policija dobila saopštenje da su jedan ili nekoliko ljudi koji su na stanici naoružani

  • 1

Francuski mediji objavili su večeras da je policija uhapsila jednog osumnjičenog, koji je sa sobom nosio pištolj za koji se veruje da je bio lažan.

(BLOG UŽIVO) Krvnici planirali još veći pokolj u Španiji: Vozač kombija je već ubijen, a svi su na nogama zbog najtraženjeg tinejdžera (17)? (FOTO) (VIDEO)

Francuske vlasti su objavile da je u toku policijska istraga na železničkoj stanici u gradu Nim, blizu granice sa Španijom, kao i da su svi putnici evakuisani.

Policija navodi da je operacija počela nakon što su putnici prijavili da su videli naoružane osobe na stanici, kao i da se radi o rutinskoj proveri i da nije bilo pucnjave, prenosi AP.

Kako se navodi, jedan drugi policijski zvaničnik kazao je da policija proverava da li sumnjive aktivnosti imaju vezi sa napadom u Barseloni, koji se desio na šetalištu La Rembla u Barseloni.

Nema podataka da je bilo povređenih. U Nimu je jutros počela biciklistička trka pod velikim merama bezbednosti, a navodi se i da su francuske vlasti naredile pojačanu kontrolu granice sa Španijom.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA